Момчета родени през 1995 година въртели бандата за наркотици в

...
Момчета родени през 1995 година въртели бандата за наркотици в
Коментари Харесай

Младежи въртели наркотрафика в Елин Пелин, майките им помагали

Момчета родени през 1995 година въртели бандата за опиати в Елин Пелин. Родителите им пък били осведомени с активността на децата си. Една от майките на единия арестуван изхвърлила буркан с тревиста маса през прозореца, когато униформените пристигнали на обиск в дома им. За друга майка следствието посочило, че осъществявала превозването на опиатите от София до Елин Пелин , стана ясно по време на брифинг на профилираната прокуратура.

Оперативна информация за наркогрупата е получена през месец февруари, когато е направен проект, одобрен от основния секретар на Министерство на вътрешните работи.

„ Толерирането на тази активност от родители е извънредно недопустимо. Необходима е здрава фамилна среда “, съобщи заместник-директорът на ГДБОП Стоян Темалкиев.

Ръководителят на профилираната прокуратура Димитър Франтишек пък сподели, ч е групи за разпространяване на опиати се разрушават постоянно, само че те отварят ниша, която бързо се заема от друга тайфа.



Разследващите обясниха, че складът, откъдето се зареждала бандата е разрушен по време на договорка. Там са открити и огромна част от опиатите и подправените еврови банкноти. Те били с номинал от 100 евро и на пръв взор с положително качество. На този стадий обаче прокурор Франтишек се въздържа от коментар за подправените пари, тъй като следствието продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР