Момче на 14 г. в американския щат Флорида застреля 23-годишната

...
Момче на 14 г. в американския щат Флорида застреля 23-годишната
Коментари Харесай

Момче във Флорида застреля сестра си, после брат му го простреля заради коледни подаръци

Момче на 14 година в американския щат Флорида простреля 23-годишната си сестра, а по-късно бе прострелян от една година по-големия си брат на Бъдни вечер при кавга поради коледни дарове, съобщи ДПА.

По време на извършването на покупки за коледните празници двамата братя се сбили след спор кой какво ще получи, осведоми телевизия " Си Би Ес нюз ". Когато майка им ги завела за Бъдни вечер в къщата на баба им в град Ларго в щата Флорида, свадата траяла.

Според очевидци 14-годишният насочил полуавтоматично оръжие към главата на брат си и заплашил, че ще го убие. Момчетата били разтървани от собствен чичо, който съумял да изведе по-малкия брат отвън къщата, пред която седяла неговата сестра с бебето си в ръце. Тя помолила дребния си брат да се успокои, само че вместо това той я наругал и заплашил да убие нея и детето ѝ. В последна сметка стрелял в ръката и в гърдите ѝ. Детето останало невредимо, само че дамата умряла.

Тогава от къщата с оръжие в ръка изскочил по-големият брат, който прострелял по-малкия в корема, избягал от къщата, като по пътя хвърлил оръжието в двор, само че най-после бил арестуван от полицията в дом на родственици. Повдигнато му е обвиняване в опит за ликвидиране и интервенция при събиране на материални доказателства.

По-малкият брат е в болница, като е в устойчиво положение. Според управляващите той ще бъде упрекнат в ликвидиране и ще бъде съден като пълновръстен. И двамата братя са имали предходни арести за обири с щурм от коли.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР