Момче на 12 години се удави в изкоп на ВиК

...
Момче на 12 години се удави в изкоп на ВиК
Коментари Харесай

Дете на 12 години се удави в изкоп на ВиК във Варненско |

Момче на 12 години се удави в ров на ВиК в в девненския квартал " Повеляново ", оповестява Българска национална телевизия. Заради изобилните дъждове изкопът е бил цялостен с вода и детето е влезнало да се къпе. 

Изкопът е с размери 5 на 10 метра и се намира в непосредствена непосредственост до колектор на ВиК. Според проверяващите дупката е била изкопана поради ВиК повреда. От сдружението обаче изрично отхвърлят на мястото да са работили техни екипи.

" Такова място явно притегля за жалост децата. Сигурен съм, че са го правели и преди този момент, несъмнено и доста други деца ", съобщи кметът на Девня Свилен Шитов.

Семейството на момчето е многодетно и домът им е покрай изкопа. По-голямата сестра на 12-годишното момче се грижи за останалите деца. Майката е на работа, а бащата - на лекуване в болница.

След случая изкопът е обезопасен, а до няколко дни цялата яма ще бъде запълнена със земна маса. " Направихме по този начин, че да се запълни пространството. Първо да се отече водата, с цел да няма други предпоставки да идват деца ", добави Шитов.

По случая е формирано досъдебно производство
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР