Момче е открило стрелба в своето училище в руския град

...
Момче е открило стрелба в своето училище в руския град
Коментари Харесай

12-годишно момче откри стрелба в училище в Русия

Момче е разкрило пукотевица в своето учебно заведение в съветския град Сарс в Пермска област, оповестява ТАСС, базирайки се на информация от Министерство на вътрешните работи.

Ученикът, който по информация на „ Газета.ру “ е на 12 години, създал два изстрела - в тавана и в стената на коридора, оповестяват управляващите. Според ТАСС няма жертви и потърпевши при случая, а по това време в постройката е бил единствено дежурен ментор.

Директорката на учебното заведение е убедила ученика да съобщи оръжието, оповестява ТАСС. По думите ѝ момчето било мощно прочувствено смутено.

Властите към този момент не дават повече детайлности за случая. Твърди се, че ученикът скрито е взел оръжието от татко си. Според организация " Интерфакс " един от претекстовете на ученика е бил да сплаши съучениците си. Занятията в учебното заведение този понеделник бяха анулирани.

Само преди месец в град Перм, на към 1200 км от Москва, студент по право стреля с ловджийска пушка в университета, убивайки шестима души и ранявайки близо 20, напомня ДПА.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР