Моля за малко търпение. До 10 дни ще дам всички

...
Моля за малко търпение. До 10 дни ще дам всички
Коментари Харесай

Джокович на среща с Вучич: До 10 дни ще разкажа за случилото се в Австралия

Моля за малко самообладание. До 10 дни ще дам всички детайлности за случилото се с мен. Това сподели сръбският тенисист Новак Джокович след срещата си в Белград със сръбския президент Александър Вучич.

В началото на диалога Джокович благодари за „ топлия банкет и посочи, че е желал да се срещне с Вучич на първо място като елементарен сръбски гражданин”.

„ Имах потребност да благодаря. Вие като президент ми дадохте голяма поддръжка, както и останалите институции. По време на неприятните събития, когато бях самичък при задържането ми и когато бях изправен пред голям брой проблеми и провокации, не се усещах уединен. Имах поддръжката на фамилията, народа, хората от района, от света... Най-малкото, което мога да кажа, че това бе ненадейно. Вие като президент нямахте никакво обвързване да ми укажете такава поддръжка, само че желая да чуете персонално от мен, че съм доста благодарен”, сподели още Джокович.

След срещата Вучич сподели, че в президентството в никакъв случай не имало подобен интерес към гостенина. Всички са се интересували от готвача до последния човек в администрацията.

Според Вучич никой не би трябвало да се съмнява, че Джокович ще изпревари Надал, Федерер и всички. Сръбският президент благодари на Джокович, че е популяризирал Сърбия по целия свят и посочи, че всички служителки в президентството са очаквали с неспокойствие срещата си с тенисиста.

Източник: БГНЕС
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР