Моля Ви не спирайте протеста, за да има промяна на

...
Моля Ви не спирайте протеста, за да има промяна на
Коментари Харесай

Майката на прегазената Ани: Не спирайте протестите, за да няма други погубени животи

" Моля Ви не спирайте митинга, с цел да има смяна на закона за придвижване по пътищата и да няма други погубени животи! ", това написа майката на починала Ани във фейсбук. 

Ани и приятелят й Явор бяха пометени на пешеходна пътека на бул. " Сливница " в нощта против понеделник. Шофьорът е 18-годишният Адриан Антонов с два месеца и половина стаж зад кормилото. 

" В памет на Ани и Явор! „ Ние живеем, с цел да вършим положително на другите хора. Аз да вземем за пример, пребивавам единствено поради това. А другите хора, забавно те защо живеят? " /Пипи Дългото чорапче - Астрид Линдгрен/ Този откъс разказва Ани и Явор най-добре! Мили хора, благодарим Ви за поддръжката, благодарим, че показвате респект в памет на децата ни! Нямаме сили да слезнем при Вас, само че ви благодарим от сърце и душа ", написа още Десислава Малчева в обществената мрежа. 

Сестрата на Ани описа, че Явор бил детската обич на сестра й. Ани живеела във Франция, само че когато се върнала през 2020 година поради пандемията, решила да остане в България при Явор. Двамата готвели женитба. 

Майката на прегазената Ани: Не спирайте митингите, за да няма други погубени животи
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР