Моля уважаемите институции НАП, оглавявана от назначената от мен Галя

...
Моля уважаемите институции НАП, оглавявана от назначената от мен Галя
Коментари Харесай

Пеевски моли НАП, КОНПИ, Цацаров и ДАНС да проверят милионите и имуществото му

Моля уважаемите институции Национална агенция за приходите, ръководена от назначената от мен Галя Димитрова и КОНПИ, началник на която е персоналния ми другар Пламен Георгиев да ревизират моето и на майка ми имущество. Това да стане в законовия период и считано за 6 години обратно. Да ревизират също произхода на милионите ми, които съм придобил напоследък, а и преди този момент. Отделно ще помоля ДАНС и моят другар Димитър Георгиев да проверява, дружно с ГДБОП и партньорските английски и турски служби контрабандата на цигари от „ Булгартабак “. Вече съм се схванал с любимеца ми Влади Горанов, финансовият министър, да се заеме с добитите от мен активи на КТБ, домогванията ми към „ Дунарит “, присъединяване ми в лотариите посредством Лафка и прочие Очаквам да се намеси и основният прокурор Цацаров, също доста мой непосредствен, с цел да се разровят покупко-продажбите с продажби на оръжие и боеприпаси, някои от които отидоха при терористите от „ Ислямска страна “. Също и сметките ми в чужбина. Настоявам също ръководителят на Народно събрание Цвета Караянчева да ме глоби за това, че не стъпвам в Народното събрание. Това в действителност е безсрамие, признавам. Държа тези инспекции да бъдат безкомпромисни, по всяка писмен знак, точка и запетая от закона, с цел да няма спекулации по-късно, че са осъществени официално и проверяващите са били подвластни от мен. Искам да изчистя името си от спекулации или пък да понеса заслуженото наказване, в случай че съответните институции преценяват, че има учредения за това. Реших да прибягна до това малко ненадейно деяние от моя страна, тъй като виждам, че институциите са доста заети и нямат опция да се сезират по многочислените сигнали против мен. Нямат време даже да отговорят, за какво не се самосезират при съществуването на толкоз оповестени материали, документи и доказателства. Живеем в правова страна и считам, че пръв би трябвало да дам образец за безупречен жител, политик и олигарх, споделил Пеевски пред свои близки, сред които и Марио, персоналният Му водач.

Това „ подправена вест “ ли е? Ако да, коя част? А в случай че махнем „ Пеевски помолил “ – останалото погрешно ли е? „ Признанието, споделя обичаният прокурор на Сталин – Вишински, е царицата на доказателствата “. Не е загадка, че Цацаров е в другарски връзки с съветския генпрокурор Юрий Чайка, който пък – без подозрение, - е почитател на Андрей Януариевич… Като човек с тапия за правист Делян Пеевски може да решил да претвори в разделям думите на Вишински. Ако пък счита, че е подправена вест, дано отхвърли публично. Тогава най-малко ще стане по-ясно това, което от дълго време е ясно.

Ето някои от последните покупко-продажби, в които излиза името на Пеевски.

1. На 03.04.2017 год. " СОФИЯ БУЛГАРТАБАК " продава на " СФ-БТ " парцела (земя и сгради), който се намира в София, бул. " Цар Борис III ", както и парцела на " Цариградско шосе " 47.

2. През октомври 2017 год. " СФ-БТ " продава на сдружение " АЛНУАИМИ ГРУП " ЕООД земя и здания на Цариградско шосе и на ул. „ Николай Ракитин “, кв. Суходол, Сградите и земите обаче, които са на бул. " Цар Борис III ", не попадат в тази договорка.

Това сдружение се съставлява от Муханнед Наджим Абдуллах Ал-Нуаими. Той е свързван с Пеевски и офшорката му " Сиболе " по линия на някои оръжейни покупко-продажби. Другият участник в сдружението е Стойчо Петрунов Георгиев. Георгиев пък е бил съучастник в общи компании с именитият иракчанин Самир Искандер Франсис /или Ибрахим/. Иракчанинът е прочут у нас още от тъмните мутренски времена, когато е съучастник на настоящия министър председател Бойко Борисов в общата им компания “Прайхим”. Това написа уеб сайтът Биволъ и продължава: В скришен отчет на НСС, служител за оперативна информация, се разказва детайлно, че зад залавянето и убийството на българските ТИР-аджии в Ирак стоят в действителност неуредени сметки от трафик на амфетамини и Борисов е имал директно отношение по мафиотската спекулация, само че към този момент в качеството си на Главен секретар на Министерство на вътрешните работи. По-късно Самир, приятелят на Стойчо Петрунов Георгиев става съучастник и бизнес сътрудник с известния Златомир Иванов - Баретата. Регистрират две компании - „ Бинго Нова “ и „ З.Е.С. “.

3. Последната договорка, която е направило " СОФИЯ-БУЛГАРТАБАК " АД е да учреди договорна ипотека в интерес на Българска Банка за Развитие на земя и здания в кв. Суходол. Това е станало през ноември 2017 година

Всички тези данни ги има в съответните регистри.

И тъй като става дума за Муханнед Наджим Абдуллах ал Нуаими, би трябвало да отбележим връзката му с компанита „ Аполо инженеринг “ ООД. Оборотът на тази компания стремглаво пораства от към 11 млн. лева през 2013 на 379 млн. лева две години по-късно. Фирмата е известна в задкулисието, само че бяга от гласност. Знае се, че се ръководи от иракчанина Муханнед Наджим Абдуллах ал Нуаими и българина Румен Николов Райков и че има връзки измежду управляващите в Багдад. По-интересното е, че през " Техноекспортстрой " (винаги свързвана с Пеевски, с която Нуаими има общо дружество) тя има връзка с офшорната компания " Сиболе сървисис инкорпорейтед ". „ Сиболе “ е същата, която искаше да налапа „ Дунарит “ и зад която стои Пеевски.

Като дръпнете нишката и вонливия чорап на корупцията почва да се разплита. Във Фонда за гарантиране на влоговете в банките (ФГВБ) са получени 27 възражения против първата частична сметка за систематизиране на синдиците на КТБ, която планува 534 млн. лева да се разпределят сред над 7000 кредитора на съзнателно фалираната банка.

Сред оплакалите се има и държавни сдружения, а главен мотив във възраженията са неразбираемо по какъв начин появилите се на по-преден ред като обезпечени кредитори две сдружения - " Ардастрой " и " Аполо инженеринг ". По този метод съгласно сметката на синдиците те биха получили задачите си вземания от надлежно 8.34 и 3.94 млн. лева, а не както всички останали - по към 11% от сумата.

Няма пояснение за какво " Ардастрой " и " Аполо инженеринг ", които допреди това са били дружно с всички останали инвеститори на четвърти ред, внезапно се оказват с обезпечени вземания и по този начин получават опция да се удовлетворят изцяло. Някой е разпоредил това да стане. КОЙ? " Ардастрой " е близка до Движение за права и свободи компания, взела участие в построяването на водния цикъл на Кърджали в консорциуми с " Кристална вода " (свързана с Румен Гайтански-Вълка) и " Интегрирани пътни системи " и " Инфраструктурна компания ".

" Аполо инженеринг " е търговец на оръжие, чийто оборот изненадващо се изстреля през 2015 година до 380 млн. лева Той е благосъстоятелност на иракчанина с български паспорт Муханнед Наджим Абдуллах ал Нуаими.

***

ВАЖНО! Очаквайте скандални разкрития и документи по линия на контрабандата на цигари от „ Булгартабак “. За тях държавното управление, прокуратурата и митниците мълчат като ислямски терористи на разпит в Гуантанамо Бей. Но се хвалят с намалялата контрабанда у нас – без да има един задължан, съден и наказан необут.

Фрог нюз

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР