Моля, само не разрешавайте да ви промиват мозъците. Футболът е

...
Моля, само не разрешавайте да ви промиват мозъците. Футболът е
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Каквато ни е държавата, такава ни е и полицията+футболът!

" Моля, единствено не разрешавайте да ви промиват мозъците. Футболът е единствено мотивът! " ;  “Борба на племена за кеш пара. На всичкото от горната страна, обстановката доста съмнително съответствува с други значими политически събития, за които в предишното, постоянно са употребявани същите тези агитки. ”; “Значи си е изкуствено проведен митинг. Някой заплаща и провежда гамените да трошат и палят. Нормалните работещи хора имат фамилии, деца, заеми за погашение, на другия ден са на бачкане... Тези лумпени явно са били там " по работа ”; " Сега сглобкаджиите като видяха, че с водни оръдия не става, Тагаренко да достави гаубици от Съединени американски щати ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.

 

Най-вече поради лъжите на политическите мафии

Напрежението в обществото мазета в най-неочаквана посока. Тая кръв трябваше да е поради Мариците, тока, повишаването, оръжието за бУкрайна и какво ли още не, а то поради двама плешиви лумпена в бфс. Два черни плъха по Талеб.

 

От кого я желаят тази оставка?

Нали министърът е *уж* техен човек?

 

оставка

Не единствено министърът на вътрешните работи би трябвало да подаде оставка поради полицейското принуждение и окървавена София, само че и цялото държавно управление.

 

Кой иде?

Моля, единствено не разрешавайте да ви промиват мозъците. Футболът е единствено мотивът! Връзката от вида Причина/следствие да се търси на друго място. Дори и без да го схващат и осъзнават, жителите интуитивно усещат изяви и подтици на унаследените публични архетипове, проявени в групово несъзнаваното, постулиращи, демонстриращи и доказващи по доста безапелационен метод положението на социуса - доминиран от неистина, обири, непочтеност, двуличие, маскирана насила, всичко водещо до цялостна социална обърканост. Дори и другояче мирният и толерантен наш народ, бива докарван последователно до границата на гърмежа. Артикулираната мотивация и подтици е много друга, сплотяваща е болката и яростта. По лицата на хората нощес се четеше противоречие да търпят. Да, едни просто бяха ядосани поради това, че им е лишен един характерен кей, който ги държи вързани за живота и това е футболът. Да, празен и не изключително логичен живот, само че въпреки всичко вързан за някакъв там кей. Други, даже и без ясно самоосъзнаване, бяха там поради акутно фрустриране, прераснало в гняв. По чудноват и характерен метод служителите на реда също са в тази огромна група гневни хора. Видях клипове, в които се вижда ясно, че бият с гняв и пристрастеност! Това не са експерти, които знаят какъв брой и до каква степен! Един се изпусна пред камера: Давай да ги избиваме тези! Това даже не са тези хора на реда, които биеха хладно и пресметливо, очевидно забавлявайки се, когато изтезаваха студентите под колоните! Нещо доста надълбоко се прекършва в това наше общество! Тези неща ние тук си ги приказваме от дълго време, никой не би трябвало да се прави на сюрпризиран.

 

fdfd

По принцип това и е работата на полицията. Без нея тая тъпла от хора може и прелом да направи. А пък 15 или 20 хиляди индивида са към 1% от популацията на София, а какво остава от цялата страна. Най-нормалното нещо е полицията да е там и то готова. Проблем са служителите на реда, които си избиват комплексите с палка в ръце против паднали на земята хора. Напрежението оказва въздействие несъмнено, само че въпреки всичко демонстрира какви са тия хора и през останалото време.

 

предстоящо

Аз персонално чаках, че при митинги срешу държавното управление на ПП-ДБ ще се работи със същата грубост от страна на тяхното Министерство на вътрешните работи. Именно затова в оня запис Асен Василев искаше тяхно Министерство на вътрешните работи, тъй като желаят да държат властта крепко.

 

дивергент

Нито почитателите са протестирали добродушно, нито служителите на реда са ги галили с перце, нито на боби михайлов мястото му е на върха на БФС, нито на Бербатов, нито това е метода, нито това е метода. Липсва политическа воля (т.е. хората птактически не ги интересува) да има цивилизационна фобронамереност и конструктивност и правдивост. Борба на племена за кеш пара. На всичкото от горната страна, обстановката доста съмнително съответствува с други значими политически събития, за които в предишното, постоянно са употребявани същите тези агитки. Театър. Цирк. Да ме простят актьорите и артистите.

 

онуфри

Значи си е изкуствено проведен митинг. Някой заплаща и провежда гамените да трошат и палят. Нормалните работещи хора имат фамилии, деца, заеми за погашение, на другия ден са на бачкане... Тези лумпени явно са били там " по работа ". Логика сър!

 

Хората в ресторанта, какви бяха?

Та по записите баш служителите на реда бяха вандали!

 

Бигот

Кеф, постоянно се веселя когато полицията бие, без значение кого и за какво, багра построява!

 

" кой е уредникът "

Неволята. Бедност, невъзможност, обезсърчение. Няма нищо общо с футбол. Футболът е единствено претекс хората да се съберат на едно място. Тези неща ще се случват все по-често и младежите ще са все по-агресивни.

 

анти

Принципно на всеки, му е ясно, че профилът на ултрасите е на необразовани, комплексирани, екзалтирани и извънредно нападателни същества на възраст най-вече сред 17-25 годишна възраст, не съумели да се интегрират по никакъв метод в човешкото общество, търсещи задоволство само в това, да си излеят злобата и яростта под формата на експанзия и улични боеве. При тези човеци футболът е единствено мотив, под формата на фиктивен обединител, за израза на диващината и простотията им. Те не посещават стадионите, с цел да се радват на играта, а за де се сбият с „ съперника “ от другата агитка. Тази действителна наслойка на обществото има само стаден инстинкт, който ги прави " мощни " единствено, когато измежду тълпата... За страдание това е наклонност и не е единствено у нас. Това е признак на упадъка и боледуването на Обществото, като цяло.

 

Каквато ни е страната,

такава ни е и полицията+футбола!

 

Парадокс

След септември 1944 година нямаше такива забрани за митинги, припомням си при обгазяването на Русе нямаше пердах, кръв, водни оръдия. Сега сглобкаджиите като видяха,че с водни оръдия не става, Тагаренко да достави гаубици от Съединени американски щати.

 

Ха-ха

Няма метод Путин да не е отговорен и за тези вълнения.

 

По всичко наподобява

Че тройната ламя няма да падне на следващия ден. Защото четвъртата глава на ламята не разрешава. Всички са в неизгодно състояние. Като затворени в пъкъла.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР