Моля, помогнете ни да върнам надеждата на едно дете, което

...
Моля, помогнете ни да върнам надеждата на едно дете, което
Коментари Харесай

Зов за помощ! Майка се нуждае от спешна операция, за да пребори рака

Моля, помогнете ни да върнам вярата на едно дете, което има единствено своята майчица, да спасим една майка и моя другарка! С този апел се обърна в обществените мрежи жена, която разгласява тъжната история на своята другарка, разказана от щерка й, написа.
Прочетете още
" На тези фотоси сме аз и моята майка, доста от вас ни познават персонално, само че за тези, които не толкоз - ние сме едно нормално семейство като всички останали. Майка ми ме е отгледала сама и цялостен живот сме си били опора една за друга. Винаги сме се опитвали да помогнем на всеки, който е имал потребност от нещо, само че в този момент от помощ имаме потребност ние.

Този месец диагностицираха моята майка с вторично злокачествено новообразувание на основния мозък и мозъчните обвивки (вид доста нападателен рак), който заплашва живота й.

Предстоят ни доста лекувания и лечения (химиотерапия, лъчетерапия и др). Понеже този тип рак се развива доста бързо, се постанова да създадем незабавна интервенция, която коства непостижимата за нас сума от 10 000 лв., която би трябвало да съберем за към седмица. Времето ни пристиска в действителност доста и по тази причина с последни сили и вяра се обръщам към вас за помощ!

Всичко, което желая, е да спася своята майка. Тя е единственото, което имам, и не мога да я изгубя ", написа Виктория Атанасова, щерка на Снежана Дмитриева.

Можете да помогнете на майката по този начин:

ДСК сметка:
IBAN: BG72STSA93000026495702 - Виктория Атанасова Райчева
Paypal:
https://www.paypal.me/ArtemisVicky03
Revolut:
revolut.me/bdimitrova03
IBAN: LT42 3250 0577 9205 1069
BIC: REVOLT21
Бенефициент: Borislava Dimitrova
0899302350
Благодаря на всеки един от вас за поддръжката!





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР