Моля, който се изказва тук, да казва от чие име

...
Моля, който се изказва тук, да казва от чие име
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Неморално и нечовешко е майките на децата с увреждания през лятото да са пред НС а ние да сме на плаж

Моля, който се изрича тук, да споделя от чие име приказва. Ние не сме Корнелия, Петър, Георги. Ние сме представители на доста хора. Всички, които се изказахте през днешния ден, направете ми реплики, в случай че можете, и ми кажете- вие от чие име ги говорихте тези неща. Кажете: „ От името на гласоподавателите на ГЕРБ, които ни изпратиха тук.

От името на 10 души, които ме упълномощиха да ви кажа, че те искат- до момента в който майките на деца с увреждания и деца стоят на открито, ние да почиваме “. Кажете от чие име говорите, тъй като аз ще ви кажа, от чие име приказваме ние. Този път няма да кажа от името на 1 млн. гласоподаватели, което е реалност, а ще ви кажа от името на майките на децата с увреждания, които са ни написали: „ Уважаеми народни представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “, от юни 2018г. протестираме, с цел да защитим правата на нашите деца и на хората с увреждания.

Системата ни убива и има потребност от сериозна смяна, с цел да подсигурява живота и естественото битие на децата ни. Ще бъдем в палатковите лагери, до момента в който не се одобряват нужните закони. Имаме уверения от Министерство на труда и обществената политика, че те ще бъдат подготвени до края на юли.

В тази връзка поддържаме концепцията Народното събрание да работи през август, с цел да бъде признато законодателството, което ще помогне на над 70 000 души и техните фамилии. " Това ли е популизъм. Ние заставаме с лицата си, с имената си и ви споделяме от името на тези хора, че желаеме да работим. Вие ми кажете- от чие име говорите, че желаете да си почивате на плажовете през август, до момента в който те лежат в палатките.

Днес омбудсманът Мая Манолова ще внесе законопроект с направените промени след диалозите и дебатите.

Веднага по-късно се събираме в нашата ПГ, преглеждаме новите оферти, които внася Мая Манолова и майките на деца с увреждания и в случай че те дават отговор на това, за което ние сме разговаряли с тях, ние ще припознаем този законопроект и ще го внесем в деловодството. Ето ви материал за работа. Министърът на труда и обществената политика се ангажира до края на юли да внесе закони, ето още материал за работа. Тези закони ще стоят в деловодството от края на юли до септември, а ние през това време ще почиваме. Заедно със законите в деловодството, майките и децата ще лежат в палатките, а ние ще почиваме, тъй като ни би трябвало време, би трябвало да помислим, да го огледаме.

Поне един път бъдете честни, директни и откровени. Кажете- не желаеме да работим през август, желаеме да си почиваме, търсим способи да се измъкнем от тази работа и да го кажем завоалирано, с цел да не ядосаме хората с увреждания. Излезте и си го кажете. Недейте да шикалкавите, тъй като всичките ви причини са несъстоятелни. Единственото решение е да подкрепите нашето предложение, противоположното ще е аморално и нечовешко- до момента в който те през лятото са пред Народното събрание, в палатките, с децата си, ние да сме по плажовете на България и чужбина.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР