Моля колегите, които са прекалили със санитарните мерки, да бъдат

...
Моля колегите, които са прекалили със санитарните мерки, да бъдат
Коментари Харесай

Марешки се появи със специален костюм в парламента заради коронавируса

Моля сътрудниците, които са прекалили със санитарните ограничения, да бъдат накарани да се преоблекат в порядъчен тип. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Валери Жаблянов, визирайки типа на водача на " Воля " Веселин Марешки, който пристигна в пленарна зала за гласуването на второ четене на Закона за ограниченията за изключителното състояние поради ковид. Той изиска ред от ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.
От своя страна Марешки отговори, че желае всички депутати да вземат защитни ограничения, тъй като единствено в ромските махали и в пленарна зала не съблюдават предписанията на Националния спешен щаб - да стоят на 2 метра един от различен. Той изиска депутатите да се съобразят и да вземат ограничения.
" Българският парламент не може да бъде разхлабен, без значение какво мисли щабът, държавното управление, министър-председателят или който и да е различен ", безапелационен беше Жаблянов и подсети, че Народното събрание гласоподава законите.
На всеки час парламентарната естрада се дезинфекцира, всички депутати имат маски, акцентира ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР