Моля да уведомите г-н Петров, че не сме в кръчма,

...
Моля да уведомите г-н Петров, че не сме в кръчма,
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с нова проява: Показа среден пръст в пленарна зала

Моля да уведомите господин Петров, че не сме в механа, в която той всекидневно се намира, с цел да пее, съобщи Десислава Атанасова
Депутатът от Политическа партия Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, с поредна изцепка в Народното събрание – сподели междинен пръст в пленарна зала. Това се случи, до момента в който течеше чуването на вицепремиера Калина Константинова по отношение на напрежението с бежанците от Украйна. Припомняме, че от ПГ на ГЕРБ-СДС посрещнаха Константинова с плакати, на които пишеше „ Оставка “.

„ Откакто парламентаризмът се завърна, като се изключи че осъмнахме с решетки и пердах в пленарна зала, преди малко станахме очевидци на още една непоносимо грозна проява. Ваш сътрудник, от Вашата ПГ сподели извънредно непристоен жест към народните представители. Това е снимано. Той напусна пленарната зала. Вие не можете обективно да видите какво прави всеки от народните представители, само че ви приканвам да наложите наказване неодобрение на Христо Петров “, настоя ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред зам.-председателя на Народното събрание Мирослав Иванов.

Тя дефинира случилото се като груба и просташка проява.

„ Моля да уведомите господин Петров, че не сме в механа, в която той всекидневно се намира, с цел да пее, а сме в Народно събрание и това е неприемливо. Подобни жестове не се демонстрират в пленарна зала, нито против герба и знамето на България, нито на дата като 2 юни “, безапелационна бе Атанасова.

Ангел Георгиев от „ Възраждане “ също изиска залсужено наказване и упрекна „ Промяната “, че постановат рецидиви. Имало всеки ден прояви, загатна и за абсурда с Искрен Митев, който ден по-рано хвана вратовръзката на водача им.

Мирослав Иванов от „ Промяната “ прикани депутатите да осмислят и личното си държание. „ Ако тръгнем на всички да постановяваме санкции, евентуално половината зала ще осъмне с такив “, съобщи той.

През февруари от „ Възраждане “ се оплакаха, че Хазарта посочил междинен пръст в пленарната зала на Костадин Костадинов.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР