Моловете са най-ощетените от сегашната ситуация и се чувстват като

...
Моловете са най-ощетените от сегашната ситуация и се чувстват като
Коментари Харесай

Моловете като изкупителна жертва на държавата

Моловете са най-ощетените от сегашната обстановка и се усещат като изкупителна жертва. За това призна Димитър Кехайов, заместник-председател на Българската асоциация на ритейл центровете в утринния блок на Българска национална телевизия.
Моловете не са получили нито стотинка от страната. Има някакви правила, които би трябвало да се съблюдават, само че огромните търговски центрове са част от огромните интернационалните фондове и ограниченията, които са подхванати, са свързани единствено с дребни и междинни предприятия. Повечето молове остават отвън дребните и междинни предприятия и безусловно без никаква поддръжка от страната, безапелационен бе Кехайов.
 Собствениците на огромни магазини предизвестяват за растеж на безработицата Собствениците на огромни магазини предизвестяват за растеж на безработицата
Затварянето на огромните магазини за нехранителни артикули води по-скоро до повишение на риска от разпространяване на COVID-19, в сравнение с д...
Моловете нямат безусловно никакви доходи и все пак не са освободили никой от техните хора. За да се отворят моловете би трябвало да се подхващат редица ограничения и не е правилно, че от през днешния ден за на следващия ден могат да отворят, уточни Кехайов.
Той настоя моловете да бъдат отворени незабавно, както отварят всички други сектори или най-малко страната да поеме ангажимент, че моловете ще получат финансова отплата. Кехайов съобщи, че не се плануват митинги, а се надява на отплата от страната. Ние не представляваме никаква заплаха за посетителите и за нашите клиенти, увери в умозаключение Кехайов.
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР