Молитвите са много силни думи, които ако изричаме с вяра

...
Молитвите са много силни думи, които ако изричаме с вяра
Коментари Харесай

Молитви, които да казваме преди лягане и след ставане

Молитвите са доста мощни думи, които в случай че изричаме с религия и влагаме в тях мощна сила, сигурно ще ни оказват помощ пъклен доста. Днес сме ви приготвили две молебствия, ориентирани към Господ. Едната се споделя преди да си легнем вечер, а другата откакто се събудим заран.
Започваме с молитвата преди лягане:
„ Господи Боже наш, като мил и Човеколюбец, елементарни ми каквото съгреших в тоя ден с думи, дело и умисъл. Дай ми кротичък и спокоен сън. Изпрати Твоя Ангел страж да ме закриля и пази от всяко зло, тъй като Ти си страж на душите и телата ни, и на Тебе въздаваме популярност – на Отца и Сина и Светаго Духа, в този момент и вечно и во веки веков. Амин!

След като станем от сън можем да споделяме следната молитва, с цел да бъде денят ни сполучлив и потребен:
„ Господи Иисусе Христе, Сине Божи, поради молитвите на пречистата Твоя Майка и на всички светии, помилуй нас. Амин. Слава на Тебе, Боже наш, популярност на Тебе. Царю небесни, Утешителю, Дух на истината, който си на всички места и всичко изпълваш, Съкровище на богатствата и Подателю на живота, дойди и се всели в нас и ни очисти от всяка сквернота и избави Благий, нашите души. “
Важно е, постоянно когато споделяме молитвите си да бъдем смирени, да имаме вяра в думите, които изричаме и да влагаме в тях цялата си сила. В противоположен случай редим елементарни слова, които няма по какъв начин да ни оказват помощ, в случай че самите ние не го желаем от сърце. Молитвата е съкровена тирада, която непременно би трябвало да изричаме единствено и само, в случай че мощно имаме вяра и желаеме да бъдем положителни и почтени хора, без значение от това, което ни се случва.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР