Молила съм се да го прегърна след всичко и просто

...
Молила съм се да го прегърна след всичко и просто
Коментари Харесай

Сузанита и Орхан Мурад се сдобриха. Тя: Молих се месеци наред да си простим

Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред, написа певицата в прочувствено обръщение

Сузанита и татко й Орхан Мурад са загърбили кавгите и най-накрая са стоплили връзките между тях. Това описа певицата в инстаграм профила си, където показа фотография на татко й, който държи сина й Матиас. 

Разривът в връзките сред татко и щерка настъпи скоро, откакто артистът се разведе с Шенай, майката на Сузанита, и съответства с бременността и раждането на младата певица. По-голямата щерка на Шенай Александра, която не е биологично дете на Орхан Мурад, описа, че е била подлагана на прочувствен тормоз от него. Думите й бяха оповестени във фейсбук профила й и споделени от по-малката й сестра Сузанита. 

В изявление за " 24 часа " през декември 2022 година артистът съобщи, че е в неприятни връзки с щерка си Сузанита и някогашната си брачна половинка. 

" Разведох се поради тежките зависимости на Шенай, защото не бях задоволен като мъж, като брачен партньор и като татко. В детайлности, естествено, няма да влизам, още веднъж потвърждавайки, че това са доста персонални неща и не би трябвало да интересуват хората. Макар че Шенай и Сузи доста се престараха с детайлите, търсейки популярност ", разяснява тогава той. 

Орхан Мурад също описа, че щерка му го е блокирала и поради това той не е съумял да я поздрави, че е станала майка, само че откровено се радвал и даже почерпил. 

Година по-късно артистът и 20-годишната му щерка очевидно са стоплили връзките между тях. Днес синът на Сузанита и Марк Славов, Матиас, чества първия си рожден ден, а младото семейство направи празника двоен, като реши да покръсти сина си. 

По-рано в сряда певицата показа фрагменти от празненството, а преди минути описа и за прочувствения миг сред нея и татко й. 

Сузи показа фотография, на която гордият дядо Орхан Мурад държи в ръце внучето си Матиас. 

" Да... Прекрасно е. Такива специфични събития са, с цел да ни припомнят, че прошката и сплотяването са смисъла. Няма по какъв начин да има амнистия, в случай че няма неточности ", написа тя в стори в инстаграм, последващо фотографията на дядо и внуче. 

" Днес беше извънредно прочувствен ден за мен. Молила съм се месеци наред да си извиним и да бъдем сплотени. Молила съм се татко ми да разбере какъв човек съм станала. Молила съм се да пристигна момента, в който ще каже: Ето, дъще, въпреки и моето не малко неявяване, ти се оправи и съумя. Гордея се с теб. Молила съм се да го прегърна след всичко и просто да продължим напред. Ей по този начин на инат. Защото от огромно и сплотено семейство по-скъпо няма! ", приключи тя с прочувствено обръщение. 
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР