Моли-Мей Хейг повдигна вежди за нахална постъпка, докато организира моминското

...
Моли-Мей Хейг повдигна вежди за нахална постъпка, докато организира моминското
Коментари Харесай

Звездата от Острова на любовта Моли-Мей Хейг е критикувана, че е резервирала бюджетна авиокомпания Ryanair за моминското парти на сестра й - след като се пръсна с частен самолет за рождения ден на най-добрата си приятелка

Моли-Мей Хейг повдигна вежди за " нахална " постъпка, до момента в който провежда моминското празненство на сестра си Зоуи в Ибиса. 24-годишната звезда от „ Островът на любовта “ в Обединеното кралство направи търсачка за брат си и сестра си с платени всички разноски, като откара нея и нейните приятелки до курортния остров с бюджетна авиокомпания 

„ Кара ме да се кикотя, че приятелят й има частен аероплан, само че това е Ryanair за сестра й “, добави различен човек.

Въпреки че Хейг не е коментирала обществено все пак, тя беше мощно подложена на критика в предишното, че не взема поради своя „ въглероден отпечатък “, когато резервира частни самолети.

The Outspoken: The Podcast е хазаин на Ейми, Кейт и Софи Таубер спекулира, че Хейг може да е резервирал бюджетния полет за сестра си, с цел да не бъде упрекната, че „ акцентира благосъстоянието си “.

Хейг отиде в Instagram, с цел да показа вълнув...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР