Моли Мей Хейг изглеждаше невероятно елегантно на скорошното си излизане

...
Моли Мей Хейг изглеждаше невероятно елегантно на скорошното си излизане
Коментари Харесай

Моли-Мей Хейг, наречена „ангелска“, когато дебютира с нова прическа след тъжната изповед на Томи Фюри

Моли Мей Хейг изглеждаше необикновено елегантно на скорошното си излизане с приятелките си - откакто заряза годеника Томи Фюри.

24-годишната инфлуенсърка и звезда от Love Island изглеждаше в приповдигнато въодушевление, до момента в който се почерпи с обяд в изтънчен ресторант с приятелите си. Моли наподобява се наслаждаваше дневно за самообслужване без никакъв звук, откакто избута отговорностите си вкъщи на една страна. Майката на едно дете към този момент е говорила за провокациите, пред които е изправена в майчинството, откакто роди първото си дете, щерка Бамби, при започване на предходната година.

Моли, която беше креативен шеф на PrettyLittleThing, до момента в който не се отдръпна от ролята си през юни, е известна със стилния си външен тип и не разочарова с неотдавнашния си избор на тоалет.

Телевизионната риалити звезда изглеждаше необикновено в елегантния си отбор, облечен в бяло сако и елементарна сива тениска. Тя съчета визията с гривна и носеше часовник на другата си китка. Но това,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР