Моли Кинг казва, че никога не е знаела колко е

...
Моли Кинг казва, че никога не е знаела колко е
Коментари Харесай

Скритата сърдечна болка на Моли Кинг и Стюарт Броуд само дни след бебешката радост

Моли Кинг споделя, че в никакъв случай не е знаела какъв брой е мощна, до момента в който не е минала през две прекарвания, изменящи живота в границите на две седмици.

Диджеят на Radio 1 роди щерка си, Анабела, през ноември 2022 година – по-късно загуби татко си, Стивън, от мозъчен израстък 10 дни по-късно. Тя го разказва като най-трудното, което в миналото е притискала, само че в това време е научила доста за себе си.

Моли, на 36, споделя пред Women’s Health UK: „ Баща ми беше най-здравият човек, който познавах. Той беше в действителност атлетичен; той беше пробягал три маратона и към момента беше супер мощен. След това да схвана по средата на бременността си, че той има мозъчен израстък и че не сме имали доста време с него, беше подобен потрес. Мисля, че [урокът] е просто да бъдете положителни към себе си; в никакъв случай не знаеш какво има зад ъгъла.

„ Също по този начин, когато си в действителност, в действителност притиснат – това е най-трудното, което в миналото съм притискал, да се науча да бъда майка и по-късно татко ми умря 10 дни след раждането на Ана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР