Молдовският първенец Шериф Тираспол хвърли същинска бомба във втория кръг

...
Молдовският първенец Шериф Тираспол хвърли същинска бомба във втория кръг
Коментари Харесай

Истинска бомба в ШЛ - Шериф сащиса Реал на Бернабеу!

Молдовският отличник Шериф Тираспол хвърли същинска бомба във втория кръг от груповата фаза на Шампионската лига, откакто шокира Реал Мадрид с 2:1 посред "Сантиаго Бернабеу ". Първото попадение за отбора от Молдова означи нападателят Джасур Якшибаев в 25-ата минута. Карим Бензема изравни от дузпа в 65-ата минута. В самия завършек на мача гостите още веднъж поведоха с попадение на Себастиен Тил.

Срещата стартира предстоящо с домашен напън, само че в първите десетина минути липсваха чисти положения и пред двете порти. В 8-ата минута Винисиус опита шанса си с удар отвън наказателното поле, само че топката беше блокирана от бранител. Малко по-късно пък Камавинга попадна в клопката на засадата.

Така се стигна до 25-ата минута, когато Кристиано от Шериф показва страхотна техника, проби в наказателното поле и подаде към Джасур Якшибаев, който откри с удар в левия ъгъл.

Отговорът на Реал Мадрид не закъсня. Положения за гол се откриха пред Карим Бензема и Еден Азар, само че стражът на гостите Атанасиадис отчая офанзивните футболисти на “белия балет” с намесите си. Така на почивката двата отбора се отдръпнаха при резултат 0:1 в интерес на Шериф.

Така се стигна до 60-ата минута, когато Винисиус падна в наказателното поле на Шериф след прикосновение с защитник на гостите. Реферът прегледа обстановката посредством ВАР и в последна сметка решението му беше, че няма дузпа за мадридчани и играта продължи.

Само две минути по-късно Винисиус още веднъж падна в наказателното поле, само че реферът даде знак играта са продължи. В последна сметка обаче се стигна до преразглеждане на обстановката посредством ВАР и углавен удар въпреки всичко беше отсъден. В неразборията треньорът на Реал Карло Анчелоти получи жълт картон. Зад топката застана Карим Бензема, който не остави шансове на стража на Шериф и върна равенството.

В 71-ата минута Шериф стигна до втори гол посредством Бруно, само че той беше анулиран заради засада след намесата на ВАР. Реал усили натиска си с наближаването на края на срещата. Възможности се откриха пред Лука Модрич, Винисиус и Тони Кроос, само че останаха безрезултатни.

Така се стигна до 90-ата минута, когато гостите шокиращо стигнаха до втори гол, а негов създател стана Себастиан Тил, който получи топката от Адама Траоре и неспасяемо я заби в горния ляв ъгъл. Малко по-късно той получи и жълт картон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР