Молбите за в Испания са намалели с повече от 40%

...
Молбите за в Испания са намалели с повече от 40%
Коментари Харесай

Пандемията спаси множество бракове в Испания

Молбите за в Испания са намалели с повече от 40% по време на карантината. Въпреки това, съгласно Генералния съвет на правосъдната власт (CGPJ), който показа данните този понеделник, не могат да се вършат изводи по отношение на сантименталната непоклатимост на испанците, оповестява БГНЕС, базирайки се на " Евронюз ". Исканията за преустановяване на брака по взаимно единодушие са намалели с 41,8% през второто 3-месечие на годината, а тези за бракоразвод без единодушие - с 42,4%. Исковете за отменяне на брака също са намалели с 20,8%.
Генералният съвет обаче прецизира, че данните за този интервал не са сравними с друго време заради забавянето на правосъдната система, породено от пандемията. " Постепенното деескалиране при правораздаването, нуждата от приемане на ограничения за сигурност и хигиена в Съдилищата и постоянството на пандемията направиха характерностите на спада на всички индикатори през това 3-месечие толкоз разнообразни от тези на всеки различен предишен интервал “, разяснява организацията. Като цяло годишният спад на разводите настава през последните 3 месеца на годината , съвпадайки с намаляването на интензивността през летните месеци. В този случай това се случва доста внезапно през второто 3-месечие.
 4 двойки зодиите, които ги чака извънредно мъчителен бракоразвод 4 двойки зодиите, които ги чака извънредно мъчителен бракоразвод
Някои двойки просто не са съвместими. Те не могат да останат под един покрив повече от час, само че се усещат неловко настрана. Астролозит...
Остава да се види наклонността през идващите месеци. Например в Китай, процентът на разводите внезапно набъбна, когато драконовските ограничавания заради пандемията бяха облекчени . Изглежда също по този начин правилно, че по време на рецесии наклонността е в Испания да понижават молбите за бракоразвод.
Около 2008 година имаше внезапен спад в разводите. Испания е десетата страна в Европа с най-голям % на разводи съгласно данните на Евростат от 2018 година Този понеделник бяха оповестени и данните за разводите за 2019 година от Националния статистически институт на Испания. Разводите следват низходяща наклонност с 95 320 двойки, което е 4,1% по-малко от миналата година. Средната дълготрайност на браковете е била 16,7 години -  доста по-малко, в сравнение с през 2018 година Процентът на общуване без брак се усилва до 37% от случаите - цифра в непрекъсната градация, с 10,9% по-висока от 2018 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР