Можете ли да си представете живота си без телефон или

...
Можете ли да си представете живота си без телефон или
Коментари Харесай

Как технологиите съсипват любовния ни живот?

Можете ли да си представете живота си без телефон или преносим компютър? Те незабелязано превзеха даже персоналния ни живот и нерядко водят до проблеми във връзката с обичаните хора. Ето по какъв начин технологиите унищожават любовния ни живот:

Порното – причина за бракоразвод

През 2003 година бе направено изследване, съгласно което е открито, че четвърт от разводите в Америка са породени от гледането на порно. Жените са споделили, че се усещат притиснати да влизат в ролята на порно звезда, с цел да изпълнят желанията на брачна половинка си.



Гледане на филми и сериали дружно


Директорът на Отдела за връзки с обществеността на Нетфликс съобщи, че е следил следния феномен. Той споделя, че постоянно чува двойки да си дават обещание да гледат сериали или филми дружно. Това обаче може да докара до загуба на доверие, изключително когато един от двамата не си съблюдава обещанието или в случай че към този момент е гледал сериала или кино лентата и стартира да издава, даже несъзнателно, какво ще се случи.

Игрите въздействат върху половия ви живот

Проучване на Харвардския университет е открило, че колкото повече време прекарвате играейки компютърни игри , толкоз по-малко секс вършиме. 28% са декларирали, че са понижили обществените си контакти, а 20% половия си контакт с половинката. Дори и тези 20% са показали, че до момента в който вършат секс, не са на 100% съсредоточени и мислят за видеоигрите си.
 разлъка ThinkStock/Getty Images-->
Твърде доста способи за връзка

Проучване измежду 24 000 женени двойки е открило, че заради съществуването на разнообразни обществени мрежи, съпроводени от телефони позвънявания, войс и текстови известия, води до нарушение на връзката им. Представете си единствено – имате профили в най-малко три обществени мрежи , следите половинката си непрекъснато, в това време си пишете, чувате се по телефона, пращате си sms. Ако вършиме всичко това – връзката ви е предразположена към неуспех.

Facebook провокира ревнивост

Говорейки за съществуването на прекалено много способи за връзка, обществените мрежи могат да доведат и до ревнивост. Проучване сочи, че четейки постовете на половинката ви, мненията му, следейки с кого си написа и кога, може да докара до трус във взаимоотношенията ви.
 скандал ThinkStock/Getty Images
Ставаме преследвачи

Интернет и обществените мрежи ни дават достъп до персоналния живот на бъдещи и някогашни сътрудници . Тази информация може да има отрицателен резултат върху душeвността ни, защото упованията ни може да не са  разнообразни. Да следим някогашната ни половинка може да ни депресира, изключително в случай че той или тя към този момент има нов сътрудник. Това също ще докара до по-трудното ни възобновяване след разлъка.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР