Можете ли да направите логическа връзка между рязкото увеличаване на

...
Можете ли да направите логическа връзка между рязкото увеличаване на
Коментари Харесай

Коронавирус, туризъм и пачки от по 500 евро - какви са причинно-следствените връзки

Можете ли да извършите логическа връзка сред внезапното увеличение на заплащането по клинична пътека за КОВИД-19, нараствания брой инфектирани, преместването на България в зоната на рисковите страни и отхвърли на един от огромните оператори Болкан Холидейз, който несъмнено ще бъде последван от други, от чартърната си стратегия за лятото на 2020 година за България?
Тоест няма да има нито един английски екскурзиант от тази компания, която е главен състезател.
Това е формален анонс от английското държавно управление и бизнеса, че не можем да управляваме като усещане риска от болестта, което не разрешава обмисляне на активността им. За това ви пуснах промото на гръцкия туризъм, което направи премиера Мицотакис - в което сложи акцента не върху броя на туристите, които ще посетят Гърция, а тяхната сигурност.
Greece in, Bulgaria out.
Сравнението с казаното и стореното от Борисов и Ангелкова е просто стряскащо. Само си представете какъв брой стимулиращо за английския екскурзиант e насърчението да се посети България от министър председател, който преди този момент е влезнал в заглавията на английските издания с пачките 500 евро и Глок на шкафчето. Или Ангелкова с нейната характерна усмивка и мъдрост, с посланието " Елате при мен ".
В резултат сривът в туристическия бизнес ще бъде повече от предвижданите 50 % /видях прогнози за 80 % /за световния/, 30 и 50 % за родния/. В други години туризмът е давал сред 11 и 12 % от Брутният вътрешен продукт на България или по отношение на 2019 година това са над 12 милиарда лв., т.е. загубата в туристическия бранш е близо 6 милиарда лв.!? В огромната си част тя се дължи на управническата философия да оставят болестта да се самоиндуцира посредством всеобщи мероприятия, с цел да се държат хората в боязън и да търсят Спасителя. Но най-много на операциите със страха на хората, които сътвориха чувството и у нас и на открито, че не ни пука за имиджа на страната ни, написа някогашният посланик Илиян Василев в обществената мрежа фейсбук.
Да продължат да си вършат върховете - тъй като те са тъкмо това - " направена статистика ", и по-късно се чудете тъй като убиха бизнеса по морето на хиляди хора. Защото не всички там са мутри.
Днес имат три пъти по-малко проби и надлежно три пъти по-малко инфектирани.
Утре отново ще бием върхове.
Това не е единствено безнаказаност, а закононарушение.
Като прибавите и бетономорието, което е рожба на брака на човешката нелепост и изгода, стигаме до прогноза за нечуван в историята ни колапс в туризма, която е ясна още в първите дни на юли.
Накрая, ще помоля уважаемия български гласоподавател да направи и логическата връзка сред своя избор на депутати и властимащи и личната си беднотия и вероятност.
Нищо от горното не е естествена даденост. Избор е.
Включително 111 място по независимост на медии, също е плод на нашите избори.
За това взехме решение да питаме, дали имате потребност от alternativata.bg - имате подкрепяте, нямате, няма да има Алтернатива.
Изборът е ваш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР