Можете ли да кажете кой е най-големият ви страх? Или

...
Можете ли да кажете кой е най-големият ви страх? Или
Коментари Харесай

ТЕСТ: Кой е най-големият ви страх?

Можете ли да кажете кой е най-големият ви боязън? Или е нещо, което даже не осъзнавате?

Всеки човек има страхове. Но колкото по-осъзнати са те, толкоз повече се приближаваме към това да може да се надигнем против тях. В последна смелостта не е тоталната липса на боязън, а силата да можеш да го преодолееш. Използвайте този тест, с цел да откриете кой е вашият максимален боязън.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете една от „ сенките “ и да прочетете какво значи това за вас:

 Добави изложение

 
Сянка №1
Вашият максимален боязън се крие във вас самите. Той визира всичко в живота ви – от вашите персонални връзки, професионална реализация, бъдеще, утрешния ден и сегашния миг. Страхувате се, че нещо не ви доближава, с цел да може да живеете в цялостния си капацитет и да сбъдвате фантазиите си. Вашият боязън е най-големият ви зложелател, който като че ли блокира развиването ви. Работете върху връзката със себе си и заменете страха с убеденост.
Сянка №2
Вашият максимален боязън е обвързван с мнението на другите хора и по-специално какво мислят те за вас. Имате наклонността преди да вземете каквото и да е решение, да се замислите какво ще кажат другите хора за решението ви. Не приемате добре непознатата отрицателна реакция. Винаги желаете да изглеждате добре в очите на хората и нямате начини да приемате рецензия. Истината обаче е, че без значение какво вършиме и по какъв начин живеете живота си, няма по какъв начин да имате утвърждението на всички. Когато осъзнаете това, вие ще бъдете свободни от най-големия ви боязън. Живейте за себе си, а не за другите хора.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР