Можете да трансформирате вашия мазен, мръсен плот за няколко минути

...
Можете да трансформирате вашия мазен, мръсен плот за няколко минути
Коментари Харесай

Разтопете твърдата мазнина от плота за 10 минути с „магическия“ метод на експерта 28p

Можете да трансформирате вашия лоен, замърсен плот за няколко минути – и това ще ви коства единствено 28p, разкри специалист.

Въпреки че е целесъобразно горната част на вашата фурна да се избърше добре след приложимост, това е работа, която от време на време се не помни. И това може да направи преместването на всяка запечена нечистотия още по-трудно идващия път.

Вместо да се обърнете към скъпи химически артикули, за какво не опитате „ елементарен, бюджетен метод “, с цел да накарате плота си да свети – употребявайки единствено два ежедневни домашен продукта.

Експертът по парцели Тери Фишър от We Buy Any Home сподели пред Express: „ Искрящият плот освен усъвършенства естетиката на вашата кухня, само че може също да играе основна роля в привличането на евентуални купувачи. "

И той споделя, че тайната се крие в комбинацията от бял оцет и сода за хляб; динамичен дует, който " без изпитание повдига упоритите петна ". Според Тери всичко, от което се нуждаете, е една чаша оцет, две супени лъжици сода за самун, микрофиб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР