Можете да разберете за предпочитанията на мъжете, като прочетете този

...
Можете да разберете за предпочитанията на мъжете, като прочетете този
Коментари Харесай

Какво мразят мъжете у жените според зодиакалния знак

Можете да разберете за желанията на мъжете, като прочетете този любопитен хороскоп. Астролозите стигнаха до извода, че мненията за дамите при мъжете се образуват под въздействието на зодиакалния знак. Така благодарение на хороскопа можете освен да определите усетите на мъжете, само че и да разберете какво тъкмо ненавиждат при дамите. Нека да разберем какви черти на характера или държанието на нежния пол по този начин нервират мощната половина на човечеството.
Овен
Мъжете Овен не обичат натрапничките, които им се обаждат на всеки пет минути и споделят проблемите си. Представителите на тази зодия не могат да понасят тези дами, които интензивно се пробват да запълнят времето на Овена единствено със себе си. Мъжете от това съзвездие се вбесяват, когато се прави опит да ги управляват или им се не разрешава да вършат нещо.
Телец
Телецът е сърдит от небрежните и недодялани дами. За тях е значимо партньорката им постоянно да наподобява ужасно и в това време да има време да поддържа къщата в ред. Дори мъжете от това съзвездие се нервират от дами, които въобще не знаят по какъв начин да готвят.
Близнаци
Близнаците се нервират от безмълвните дами. Самите мъже от тази зодия постоянно са щастливи да приказват за това и това, само че в случай че тяхната спътничка не може да продължи диалога, те бързо губят интерес към нея.
Рак
Мъжете Раци ненавиждат вулгарните и невъзпитани дами. Дразни ги и неналичието на интерес към неговите каузи от страна на нежния пол. Мъжете от тази зодия са сигурни - в случай че са станали на неверния крайник, то тяхната жена безусловно би трябвало да ги съжали и да ги успокои.
Лъв
Според дамския хороскоп Лъвът се нервира от дами, които са с комплекси и са неуверени в себе си. Те ненавиждат и тези дами, които не ги правят оценка и не им вършат похвали. Мъжете от това съзвездие имат вяра, че дамата би трябвало да възхвалява всичките им дейности и няма значение какво ще бъде - покачване или забит нокът.
Дева
Мъжете Деви са гневни, когато една жена прекатурва целия им одобрен свят. Дразнят ги немити съдове, неразбория в къщата и неподреденост.
Везни
Везните не обичат слабите дами. Бягат от тях като от огън. Според женския хороскоп мъжете от това съзвездие се опасяват от отговорност и се стремят да трансферират всички въпроси върху нежните плещи на своя сателит.
 Топ 3 на зодиите на мъже, с които не може да имате връзка Топ 3 на зодиите на мъже, с които не може да имате връзка
Дамите, които търсят най-лесния и равномерен път към щастливата обич, е целесъобразно да заобикалят обвързване с мъжете от 3 зодии. Според...
Скорпион
Скорпионите ненавиждат елементарно наличните дами. Дразнят ги и дамите, които се пробват да ги накарат да ревнуват. И последно - Скорпионите се гневят от сълзите и нервностите на своята спътничка.
Стрелец
Мъжете Стрелци се вбесяват от лимитирани и празноглави млади дами. Ако една жена е чела единствено буквара през целия си живот, тогава тя бързо ще отегчи Стрелеца. Дори мъжете от това съзвездие се нервират от прекомерно огромни домакини и прекомерно образовани дами. Добре смазаните правила на етикета и непрекъснатите опити за намиране на точната дума в диалог могат да провокират объл инстикт в Стрелец.
Козирог
 7 въпроса, които НЕ би трябвало да задавате на мъж 7 въпроса, които НЕ би трябвало да задавате на мъж
Мъжете постоянно са резервирани и потайни. Може би по тази причина дамите са любопитни да схванат какво си мислят. Това важи изключително за връзките. Т...
Мъжете Козирог не обичат предизвикателно облечените дами. Те не толерират вулгарността и външната досегаемост. Също по този начин, съгласно женския хороскоп, клюките и сплетните ги изваждат от равновесие.
Водолей
Представителите на тази зодия ненавиждат тези дами, които лимитират свободата им. Досадно е и когато дамите поставят огромни грижи за здравето и храненето си. С други думи, Водолеят не обича дамите майки, които не им разрешават да стъпят встрани без контрол.
Риби
Мъжете Риби не обичат дамите без плам. Те са вбесени от нежния пол, които не се интересуват от нищо, с изключение на от себе си. За Рибите дамите без богат вътрешен свят са манекени, които не изискват особено внимание.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР