Можете да премахнете шума от изображенията, без да засягате нивото

...
Коментари Харесай

DVDFab Photo Enhancer AI - простичък редактор на снимки


Можете да премахнете шума от изображенията, без да засягате равнището на детайлите
(eкранна фотография: DVDFab Photo Enhancer AI)

Някои хора споделят, че една фотография коства повече от хиляди думи. Естествено, това важи единствено за в действителност качествените фотоси. За благополучие, в днешно време има разнообразни стратегии за възстановяване на картинките и една от тях се назовава DVDFab Photo Enhancer AI.

Както може да се досетите от името, програмата разчита на изкуствения разсъдък и усъвършенстваните невронни мрежи, с цел да направи обещано изображение да наподобява по допустимо най-хубавия метод.

Приложението разполага с елементарен интерфейс, който включва лист с всички налични принадлежности за обработка на изображения, дружно с малко изложение на всеки един от тях. Достатъчно е да кликнете върху който и да е инструмент, с цел да накарате DVDFab Photo Enhancer AI да влезе в режим на редактор.

Можете да отваряте обособени фотоси или цели папки. Без значение от инструмента, който изберете, приложението демонстрира истинското и модифицираното изображение едно до друго, с цел да може да ги сравните.

Както към този момент споменахме, програмата има няколко потребни инструмента. Един от тях се назовава „ Denoise ” – с него може да премахнете шума от изображенията, без да засягате равнището на детайлите. Замъгляванията и изображенията отвън фокус пък могат да бъдат поправени с инструмента за изостряне „ Sharpen ”.

Програмата разчита на изкуствен интелект, с цел да направи изображението допустимо най-хубаво
(eкранна фотография: DVDFab Photo Enhancer AI)

Ако желаете да прегледате някои елементи от изображението, DVDFab Photo Enhancer AI ви дава инструмент за увеличаване, наименуван „ Еnlarge ”, който може да усилва фотосите до 40 пъти, съвсем без да се губи качеството на картината.

Има и подготвени резултати, които ще ви оказват помощ да превърнете изображение в подигравка, да оцветите черно-бяла фотография и други А в случай че просто не желаете сами да вършиме тези корекции, може да употребявате инструмента „ PhotoPerfect ”, който ще усъвършенства дадената фотография с едно натискане на бутон.

В умозаключение, DVDFab Photo Enhancer AI наподобява като просто приложение за култивиране на фотоси, което едва ли може да се съпоставя с професионалните редактори на изображения, само че точно по тази причина би било потребно за множеството консуматори.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР