Можете да познаете жената Лъв по силния й смях и

...
Можете да познаете жената Лъв по силния й смях и
Коментари Харесай

Жената Лъв е истинска лъвица в кожата на човек

Можете да познаете дамата Лъв по мощния й смях и най-ярката усмивка. Под управлението на Слънцето, центърът на Вселената, този знак обожава вниманието и нормално го получава. Тя е буйна, игрива и доста оживена. Лъвът е образован, проницателен и мощен. Именно поради това има толкоз доста дами от тази зодия в региона на изкуството и развлекателната промишленост. Жената Лъв е същинска лъвица, затворена в тялото на човек – горда, смела, мощна, тя не се стопира пред нищо по пътя към фантазиите си и с лекост получава това, което най-вече желае. Тя е същинско ентусиазъм за останалите, които желаят да се научат повече да обичат себе си.
Жената Лъв и връзките Тъй като счита себе си за съвършена, дамата не приема по-малко от най-хубавото. И това важи с цялостна мощ за отношението й към връзките. Тя е отдадена, буйна и любяща, само че би трябвало да получи безграничната обич на мъжа до себе си, с цел да разкрие пред него своята нежна страна. Жената Лъв може елементарно да се влюби, а когато това стане, се отдава изцяло на връзката си.
 усмивка
Жената Лъв и кариерата Жената Лъв има потребност от кариера, в която да може да блесне със своя разум и разсъдък. Скучните офис длъжности не са подобаващи за кралицата на зодиака. Тя не би се задоволила и с нископлатена работа. Умее и да преценя опциите си. Предпочита да се насочи към по-артистични специалности, в които може да развие креативния си капацитет и да застане под светлините на прожекторите. Тя е подобаваща за специалности като актриса и публицист.
Жената Лъв и здравето Като цяло Жената Лъв доста добре знае по какъв начин да се грижи за тялото си, по тази причина и рядко боледува. Тя умее да слуша от какво има потребност организма й и знае по кое време да се погрижи за себе си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР