Можете да накарате една стая да изглежда скъпа и елегантна,

...
Можете да накарате една стая да изглежда скъпа и елегантна,
Коментари Харесай

Как да обзаведем дома си стилно, без да харчим безумни пари

Можете да накарате една стая да наподобява скъпа и елегантна, без да харчите доста пари. Експертите оферират да подмените старите дръжки на шкафовете, с цел да преобразите фрапантно външния тип на вашите мебели.
Интериорните дизайнери споделят, че смяната на осветлението може да внесе голяма разлика в стаята и може да помогне за основаването на фокусна точка или за прибавяне на топлота към пространството.
Ако желаете да оправите дома си, само че не желаете да харчите доста пари, има няколко неща, които можете да извършите, с цел да му придадете нов, по-пищен тип.
Промяната на осветлението във вашето пространство може да го направи да наподобява по-голямо и по-луксозно.
Добавянето на характерно осветително тяло постоянно е почтена инвестиция. Тя основава фокусна точка в дневна или столова и издига пространството на по-високо равнище.
Създайте огледална стена, с цел да наподобява вашето пространство още по-голямо.
Окачването на декоративни огледала е елементарен и на ниска цена метод за незабавна смяна на външния тип на всяка стая. Те могат да отразяват светлината и да усилват образните линии.
 10 елементарни правила, с които да постигнеш цялостно благополучие вкъщи 10 елементарни правила, с които да постигнеш цялостно благополучие вкъщи
Понякога животът наподобява толкоз комплициран и замайващ, че несъзнателно искаш ясни правила и спазвайки ги да можеш да изградиш личното си щ...
Акцентната маса може да ви помогне да надстроите пространство по моден и удобен метод.
Друг превъзходен метод за промяна на стая е да се запълнят дребни пространства с нещо, което служи за избрана цел, като да вземем за пример дребна акцентна маса.
Пребоядисването на стените ви или покриването им с тапети може да направи вашето пространство да наподобява неотдавна актуализирано и свежо.
Свежият пласт багра е бюджетен метод за актуализиране на всяка стая в дома ви.
По-дълбок колорит може да се употребява за основаване на лесна акцентна стена, което неотложно прибавя дълбочина на помещението.
 Направете тези дребни промени в дома си и ще се почувствате доста по-добре Направете тези дребни промени в дома си и ще се почувствате доста по-добре
Нашият дом е нашата цитадела, както се споделя. Там ние се отпускаме, релаксираме и намираме доза успокоение. Мебелите и тяхното вярно...
Можете също по този начин да помислите за боядисване на тавана като петата стена на стаята. Опитайте да употребявате тапет вместо това. Това ще донесе трагична смяна в стаята, ще скрие несъвършенствата на тавана, ще добави страховит цвят и ще ви разреши да изберете покритие за стена от по-висок клас, защото има по-малко място за покриване.
Променете външния тип на старите мебели, като промените обкова.
Един елементарен, само че ефикасен метод за фрапантна смяна на външния тип на вашите мебели, като шкафове и скринове, е посредством актуализиране на обкова.
Ако се пробвате да надстроите кухнята си и да я накарате да наподобява по-топла, използвайте месингов или меден обков.
Придайте на вашите столове по-пищен тип с първокласни тъкани или багра.
 Домашни средства за разчистване, които би трябвало да имате в дома си Домашни средства за разчистване, които би трябвало да имате в дома си
С идването на пролетта, стартира и огромното разчистване на домовете ни. Обикновено използваме специфични препарати за другите елементи от...
Правилната багра и плат могат да преобразят и повдигнат външния тип на местата за сядане във всяка стая.
Изберете бляскав, самоуверен колорит, който се съчетава със съществуващата цветова палитра на вашата стая и по-късно намерете плат за тапицерията на седалките.
Изберете плат, който включва определения цвят на боята, както и цветовете, намиращи се в стаята. Не се опасявайте да въведете непредвиден цвят - ще бъдете възхитени от новия външен тип, който основава.
Закачете пердетата от тавана до пода, в случай че желаете да добавите чувство за разкош към вашето пространство.
завесите в действителност вършат пространството да наподобява приключено. Окачването на пердета от тавана по пода оказва помощ да се усъвършенства образната височина на пространството, като се изтегли окото нагоре. Изберете лека, транспарантна тъкан, с цел да увеличите количеството естествена светлина в помещението.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР