Можете да го пилотирате удобно и лесно от смартфона или

...
Можете да го пилотирате удобно и лесно от смартфона или
Коментари Харесай

TIANQU XS809W – сгъваем, евтин дрон с много функции

Можете да го пилотирате комфортно и елементарно от смарт телефона или с джойстик

В сгънато положение, TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter може да се вмести в дребна чантичка

Малките летящи джаджи, известни като дронове, са събитие, което все по-често виждаме, когато сме на излет. Потребителските модели се оферират на всеки по-ниски цени и мнозина са склонни да опитат от това ново развлечение.

Един от най-евтините дронове на пазара е TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter , който към момента е на промоция за $33,99 в онлайн магазина GearBest. Но даже и да са изчерпани промо бройките, регулярната цена не е страшна – този сгъваем квадрокоптер коства $46,99.

Моделът наподобява привлекателно със своя моден, сгъваем дизайн, който ще разреши да носите дрона в дребна чантичка. RTF версията на устройството поддържа ръководство посредством предавател и мобилното устройство, а режимът G-сензор разрешава на квадрокоптера да лети съгласно придвижването на вашия смарт телефон за по-интуитивна работа.

TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter е оборудван с Wi-Fi камера 2MP за снимане и предаване на видео в действително време на разстояние от 70 до 100 метра – едно налично и с нелошо качество решение за въздушна снимка.

В сгънато положение дронът е колкото дребна бутилка вода, с размери 17,5х13х6 см. Можете да употребявате смарт телефона си, с цел да пилотирате това устройство, да вършиме фотоси и да записвате видео от местата, които посещавате.

TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter е един от най-евтините дронове, предлагани на пазара

Нещо повече, някои спомагателни функционалности дават забавни благоприятни условия – например функционалността Air Press Altitude Hold разрешава на XS809W да стои твърдо на избрана височина, улеснявайки по този метод гладкото снимане. А режимът G-сензор подчинява квадрокоптера да следва придвижването на смарт телефона.

Предвиден е също комутатор на скоростта с три степени – ниска, междинна и висока, които дават отговор на другите равнища на готовност на потребителите. TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter е и страховит 3D каскадьор, който е кадърен да се движи непрестанно във въздуха в разнообразни направления. Можете да повикате дрона назад, когато пожелаете, с натискане на един бутон.

Оборудван с 6-осов жироскоп, дронът-малчуган се съпротивлява сполучливо напразно. Режимът Headless Mode пък разрешава на дрона да лети съгласно придвижването на джойстика без значение от ориентацията си.

В момента TIANQU XS809W Foldable RC Quadcopter към момента е наличен на цена от $33,99 за лимитирани бройки, или на регулярната си цена от $46,99 от китайски склад, плюс $1,48 за доставка до България. Дронът е съпроводен от мобилно приложение за Android и iOS устройства, което можете да си свалите от Гугъл Play или App Store.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР