Можеше ли трагедията в Сандански, при която майка уби двете

...
Можеше ли трагедията в Сандански, при която майка уби двете
Коментари Харесай

Бащата на закланите деца с нови разкрития за Кристина, брат й го контрира!

Можеше ли нещастието в Сандански, при която майка умъртви двете си деца, да бъде избегната. Бащата на 3-годишното момиченце и 5-годишното момче описа своята версия за случилото се.

Днес Георги Трайков е унищожен. Споделя, че месец и половина преди нещастието Кристина и децата се изнасят от фамилния дом. Той прекарва дни, без да ги види или чуе.

„ 47 дни не ги бех виждал, 47 дни да не си видиш децата “, споделя Георги пред bTV.

Разказва, че е подавал сигнали до институциите, само че от там го успокоявали, че децата му са на несъмнено място.



„ Нито една институция не ми повярва за това, което се случва. Социални грижи, протекция на детето, в полицията съм ходил, молил съм се, хората са казвали - децата са при майката, няма ужасно, няма ужасно, в Закрила на детето споделих: „ Добре, бе хора, в случай че стане нещо, кой ще упрекваме след това? “, споделя бащата.

Проблемите с Кристина не са неотдавна. Появили се още след раждането на първото им дете. Но в последните месеци се задълбочили.

„ Трудно се справяше с работата си, на всички места, не и се работеше, нямаше все едно тласък, не й се работеше. Викам: „ Искам да видя, Криси, тласък в тебе, ти добре ли си и децата ми са добре и аз съм добре, какво повече от това “, споделя Георги.

Ден преди съдбовната дата Кристина и децата се прибират вкъщи. И се случва непоправимото. Тогава брат ѝ Милян Дончев се прибира от чужбина, където живее от 10 години. Той твърди, че сестра му е била жертва на систематичен фамилен тормоз.



„ Тя е един сплескан човек, аз не мога да я позная, това не е моята сестра. Никога не е имала симптом на експанзия “, споделя Милян.

„ Тех ги беше позор да си признаят. С майка ѝ разговарях, майка ѝ сподели: „ Да, ние също усещаме, че има некакъв проблем “, време е да създадем нещо, с цел да продължим да живеем, тъй като аз пребивавам за тези деца “, споделя Георги Трайков.

Социалната работа в града отхвърля да е знаела за проблемите в фамилията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР