Можем ли да сме спокойни за здравето си и бъдещето

...
Можем ли да сме спокойни за здравето си и бъдещето
Коментари Харесай

LIVE в 8 със Списание 8!

Можем ли да сме спокойни за здравето си и бъдещето на здравната система в международен мащаб, откакто Ковид рецесията е надалеч зад тила ни? За какво е добре да сме готови и какво е извънредно време да променим в опазването на здравето, ще си приказваме тази сряда онлайн в предаването ни с адв. Иван Денев – индивидът с една от най-тежките и ужасяващи истории около COVID-19 – оня, който изпрати първородния си наследник, поради голям брой лекарски неточности, позволени при лекуването на последния от ковид. Адв. Денев ще отговори на въпросите:
Какво съставлява пандемичното съглашение на СЗО и по какъв начин да се измъкнем от него?Докъде стигна с делата, които води след гибелта на сина си Христо?Смята ли, че ни чака нова пандемия и кой би имал интерес от такава?Как да противодействаме на порочни практики в образованието на децата като ранното полово обучение, което тихомълком се прокрадва и у нас?Ако и вие имате въпроси по тематиката, може да ги зададете по време на живото лъчение в сряда в 20 ч. във фейсбук страницата на Списание 8. Очакваме ви!

Това е, който поканихме за пръв път през декември 2021 година, с цел да опише от първо лице злощастната и смазваща история на един татко, изгубил рожбата си. Неговият наследник Христо си отиде на едва  на 19 години в търновската болница, а от този момент татко му непримиримо води битка за правдивост, води каузи, като реализира юридически триумфи, доказвайки със правосъдно решение, че търновското Ковид поделение е нелегално като такова. Денев взема присъединяване в над 30 излъчвания на тематика лекарските неточности, умъртвили сина му и недъзите на опазването на здравето у нас.

Къде: фейсбук страницата на Списание 8
Кога: 10 април (сряда), 20 ч.
Кой: адв. Иван Денев
Тема: Заговорът против здравето

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР