Можем ли да се докоснем до света на лъвовете –

...
Можем ли да се докоснем до света на лъвовете –
Коментари Харесай

Този мъж имаше смелостта да погали малкото лъвче. Реакцията на лъвицата ще ви изненада (ВИДЕО)

Можем ли да се докоснем до света на лъвовете – едни толкоз непредсказуеми и рискови за индивида животни? Да, само че това несъмнено не се реализира посредством обичайните насилствени способи на дресьорите на лъвове, целящи само да се реализира покорството на животните непременно – прекомерно постоянно и посредством наказателни камшични удари!

Отсъства изтинска топла връзка сред дресьорите и лъвовете, които неведнъж с принуда извършват „ отговорностите “ си на цирковата сцена.

Затова не са един и два случаите, когато сякаш „ дресирани лъвове “ атакуват своите „ укротители “, раняват ги съществено и даже ги убиват. Можем ли обаче да спечелим обичта им? Да, само че по тази причина би трябвало да имате специфичен метод – метод на говорене, държане, липса на какъвто и да е боязън, подготвеност да заобичате същински животното!

Такъв човек се оказва Невин Ричардсън, който, както ще наблюдавате от клипа – открива трайни взаимни усеща на любов с лъвица и нейните дребни. Явно, животното напълно му се е доверило и показва непринудено обичта си към него! Това е образец, показващ, че при предпочитание, деликатност и добрина, човек може да се оправи сполучливо с инстинктите на дивите животни и да завоюва обичта им!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР