Можем да си представим колко забавно е шофирането на новия

...
Можем да си представим колко забавно е шофирането на новия
Коментари Харесай

Арестуваха двама служители на GM за улична гонка с Corvette C8

Можем да си представим какъв брой занимателно е шофирането на новия Chevrolet C8 Corvette Stingray 2020 - автомобил, който се нуждае от писта, с цел да оползотвори цялостния си капацитет. Особено значимо е да запомним това, когато се изкушаваме да натиснем педала до долу на публични пътища, в каквато и да е кола - урок, който двама чиновници на General Motors научиха по сложния метод предходната седмица. Те са били задържани за явна улична гонка, управлявайки два нови C8 Corvette в Боулинг Грийн, Кентъки.

Според полицията в щата Александър Тим и Марк Деркац са били спрени през вечерта на сряда, 8 януари, за превишаване на разрешената скорост от 45 мили/ч (72 км/ч) с над 26 мили/ч (42 км/ч), неразумно шофиране и съревнование с моторни транспортни средства по публичен път. Това обаче не значи, че двамата чиновници на General Motors са се движели със 71 мили/ч (114 км/ч). Превишаването на ограничаването на скоростта с 26 мили/ч е просто горната граница на Кентъки, след която нарушителите би трябвало да се явят на чуване пред арбитър.

Според локалната телевизия WNKY, 27-годишният Тим е управлявал тестов Corvette C8 със 120 мили/ч (193 км/ч), до момента в който 30-годишният Деркац се е движел със 100 мили/ч (161 км/ч). Двамата са били пуснати под гаранция от 1000 $, а предварителното разглеждане в окръжния съд в Уорън е планувано за 18 февруари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР