Можем да предположим, че вие, като всеки съвременен човек, опитвате

...
Можем да предположим, че вие, като всеки съвременен човек, опитвате
Коментари Харесай

Разберете съдбата си, като просто изберете врата

Можем да предположим, че вие, като всеки актуален човек, пробвате да разчитате единствено на себе си и на мнението си и не вярвайте на приказките за ориста, и още повече, в съмнителните резултати от психическите проби, които изобилстват в Интернет.

Но, се съгласете, че от време на време всички ние, толкоз умни и непоклатими, желаеме да бъдем слаби и да прочетем какво е подготвила ориста за нас.

Този тест не претендира за достоверността си, само че постоянно дава доста точни резултати. Вижте сами и научете бъдещето си!

Насочени от интуицията, без съмнение, изберете вратата, която ви харесва най-вече. Изненада! Не сте очаквали? Резултатът от теста е подготвен!

Врата 1

За хората като вас споделят: “Тихи води, по-ниски от тревата ”. Вие сте спокойни и за философското ви отношение към живота могат да ви завидят. И по какъв начин по този начин успявате да поддържате естетика и успокоение в бързия темп на живота? Вие обичате да сте сами понякога. Горещите празненства не са ваша пристрастеност! Вместо огромна и шумна компания, предпочитате стеснен кръг от другари и близки познати. Вие търсите спокоен живот, тъй като където и да отидете и каквито и житейски събития да ви срещнат, поддържате равновесие. Всяка стъпка, която предприемате, е примирена. Но помнете: имате единствено един живот. Може би си заслужава да добавите малко придвижване и цвят към него? В края на краищата, както знаете, неподвижната вода се трансформира в тресавище.

Врата 2

След като сте избрали тази врата, вие умишлено или не избирате персоналния напредък, без значение дали става въпрос за живота, взаимоотношенията ви или кариерата. Но тук има измама: изборът на стълбище, водещо нагоре, приказва, че вие персонално избирате по-трудният метод, изискващ от вас обилни старания. Цената на триумфа от време на време е висока. Обичате да бъдете център на внимание, умерено амбициозни сте. В същото време, не очаквате от ориста дарове, само че сте сигурни, че търпението и напъните ви ще бъдат възнаградени. Често не сте задоволени от самия резултат, а от миналия път.

Врата 3

Вие сте доста невероятен човек. Тази врата бива избирана от авантюристи и хора, предразположени към риска, от време на време даже неразумни. И в случай че не се вразумите, ориста може да ви сервира леден душ и да ви срине до земята. Пожарният кран до вратата разкрива скритите рискове, които ви чакат в бъдеще. Отворената врата, зад която в действителност е мрачевина, приказва, че има неустановеност пред вас. По този метод, поставяйки живота си в заплаха, вие даже не знаете дали този риск е оневинен. Но погледнете, над вратата виси плоча с номер 26, което число в юдейската и християнската вяра символизира Бог. Въпреки големия непростим риск, вие живеете като господ и сигурно бивате защитавани от персонален ангел-пазител.

Врата 4

Червеният цвят на вратата ви споделя, че сте постоянно нащрек. Няма значение дали става дума за битка за служба, предимство в връзките или персонални права, постоянно сте подготвени за битка… на живот и гибел. Доскоро пред вас е имало бездна, която ви е отделяла от задачата ви, само че не сте се страхували да я преодолеете и сте подготвени да се биете за това, поради което сте тук.

Врата 5

Трябва да сте се уморили от изтощителното пътешестване сред гръмотевици и светкавици. Бъдете спокойни, скоро бурите ще изчезнат и всичко ще пристигна на мястото си. Камионът с благополучие също ще пристигна на ваша страна. Търсите мир и тишина. Вярвайте, че този, който търси, ще откри. Вратите безусловно ще се отворят пред оня, който почука. Заобиколете се с любящи хора, а от тези, за които не сте сигурни, се пробвайте да стоите настрани.

Врата 6

Вашият избор допуска, че за вас в този момент е много мъчно време. Вие непрестанно се чувствате депресирани и смутени, само че към момента имате задоволително мощ, с цел да си осигурите своето ярко на следващия ден. Не се отчайвайте и не забравяйте: всичко е във вашите ръце! Така се случва, че нощта плаче, а утрото се радва. Както вие сами знаете, успеха постоянно е на една крачка от момента, в който продължите самоуверено напред!

Вижте още: Вълшебни карти подсказват бъдещето ви! Проверете сами!

Врата 7

Живеете в щастливо незнание и това ви харесва. Вие сте поставили розовите очила на оптимизма и сте подготвени да премахнете вратите, даже от време на време да ги изхвърлите. Чувствате наслаждение и неспокойствие от тази рулетка на ориста. Е, бъдете подготвени в близко бъдеще да се изправите пред избор. Не се тормозете, нищо мъчно или неприятно не ви чака.

Врата 8

Понякога обичате да врете носа си в делата на други хора. Вие сте доста любопитни. Всичко към вас провокира огромен интерес. Вие сте оптимисти в живота и приемате с наслада всяко премеждие. Но даже и най-очевидно рискованите завършения граничат със здравия разсъдък. Не се колебайте, устремете се напред!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР