Можем да кажем, че цената (на която Израел би унищожил

...
Можем да кажем, че цената (на която Израел би унищожил
Коментари Харесай

Руслан Трад: За съжаление, цивилните жертви вече са поносима цена, която държавите плащат


„ Можем да кажем, че цената (на която Израел би унищожил Хамас – бел. ред.) ще бъде много висока откъм цивилни жертви. Това е реалност, който към този момент е необятно признат, за жалост. Вече имаме такава обстановка в международен мащаб. Такава е геополитическата обстановка – цивилните жертви са една търпима цена, която страните заплащат . “

Така интернационалният анализатор и откривател на Близкия изток Руслан Трад разяснява последните събития от войната сред Израел и Хамас.

Израелската войска трайно навлезе в Газа, пое надзор върху пристанището на града и организира интервенция в най-голямата болница в палестинския анклав. Всичко това се случва на фона на увеличаващите се рецензии от страна на интернационалната общественост за причиняване на филантропична рецесия и увеличаващ се брой цивилни жертви.

„ В момента виждаме в държанието на Нетаняху – и освен неговото – че огромният брой цивилни жертви е нещо, което може да бъде понесено. Готови са да одобряват всевъзможни рецензии, тъй като в действителност тези рецензии тях не ги интересуват “, счита Трад.

„ Вече имаме „ свалени карти “ – ясно е, че умират цивилни, само че това е част от интервенцията. И не може да се направи нищо “, уверен е той.

 

Цялото изявление вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР