Може пролетта още да не е дошла, но всеки слънчев

...
Може пролетта още да не е дошла, но всеки слънчев
Коментари Харесай

Кои са най-добрите плажове в Европа за 2019 г.

Може пролетта още да не е пристигнала, само че всеки безоблачен ден ни носи мисли за идното лято и обвързваните с него плажни прекарвания. Добра концепция е да резервираме морската си почивка от по-рано , с цел да ни излезе тя по-евтино.

За да се ориентираме към тъкмо да почиваме тази година, TripAdvisor ни оказват помощ с класацията си на десетте най-хубави плажа в Европа . Близки, доста красиви и все по-популярни.

1. La Concha Beach

Плажът се намира в курортното градче Сан Себастиан в Испания, в залив в най-северната част на испанското крайбрежие. Плажната линия е дълга и покрита с бели пясъци. В средата на залива има дребен остров - Санта Класа, до който може да се доближи с плуване.

" Мидата ", както още назовават този плаж, е заобиколен от два високи хълма, всеки от които със скулптура на върха си, което придава на това място едно изключително обаяние. Прекрасен пясък, кристална вода, испанско време и въодушевление - какво повече му би трябвало на човек?!
 Снимка 409817

2. Spiaggia dei Conigli

Този плаж се намира на италианския остров Лампедуза, в Средиземно море. Известен е измежду туристите като " плажът на зайците ", макар че там костенурките са доста повече.

Малък, хубав плаж, без талази, с кристално чиста вода, рибки, бели пясъци и доста, доста слънце на едно откъснато място - това е този плаж. Освен водата, мощно усещане вършат и скалите към нея, които не са доста приятни за вървене, само че несъмнено радват окото.

Spiaggia dei Conigli бе преди всичко в същата тази ранглиста през 2013 година
 Снимка 409831

3. Falesia Beach

Намира се в Алгарве, Португалия, най-южната и най-популярна морска дестинация в страната. Отличителното на този плаж са алените пясъци, скалите и иглолистните дървета към крайбрежната линия, дълга шест километра.

За да стигнем до морето, би трябвало да минем през скалите, които пазят завет и основават едно уединение на този плаж, който се разграничава от множеството други.
 Снимка 409834

4. Playa de Ses Illetes

Намира се на испанския остров Форментера. Туристите го съпоставят с островите на Карибите. За страдание, и да двете места към този момент е малко пренаселено и уединението е сложна задача. Но пък имат от всичко за всеки.

5. Balos Beach and Lagoon

Близо, много близо. Този хубав плаж се намира в град Кисамос на гръцкия остров Крит. Кристални води, бели пясъци, лагуна - това е най-сниманият плаж на острова и несъмнено има за какво. Природата тук е толкоз красива, че по нищо не отстъпва на доста по-далечни божествен кътчета по света.
 Снимка 409843

6. Bournemouth Beach

Град Борнмът и неговият плаж всяка година намират своето място измежду най-хубавите в Европа. Това е един от най-посещаваните курортни градове във Англия през лятото с една от най-дългите плажни линии.
 Снимка 409860

7. Elafonissi Beach

Това е второто гръцко предложение в класацията. Отново сме на остров Крит, а този плаж се счита за един от най-забележителните на единствено в страната, само че и в цяла Европа.

Пясъкът розовее поради коралите, водата и в ярки сини и зелени цветове и доста, доста фотоси за Instagram са направени и ще бъдат направени навръх този декор.
 Снимка 409844

8. Fig Tree Bay

Плаж в курортния град Протарас, Кипър. Определя се като доста подобаващ за фамилни занимания поради плитките и кристално чисти води. Край брега има и доста положителни условия за разнообразни водни спортове.
 Снимка 409845

9. Cala Rossa

Един от най-красивите плажове освен в Сицилия, само че и в цяла Италия. Дори единствено една фотография е задоволителна, с цел да разберем за какво е по този начин.
 Снимка 409847

10. Playa de Muro Beach

Най-големият испански остров Майорка се слави с редица страхотни места за отмора. А това е най-хубавият плаж там. Тук слънцето и купонът са безкрайни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР