Може по много начини да ви отведе в гроба. Дори

...
Може по много начини да ви отведе в гроба. Дори
Коментари Харесай

Токсичните Мъже! Мъжките Същества От Тези Зодии Са С Най-Вреден Характер, Просто Са Ужас!

Може по доста способи да ви води в гроба. Дори и да знае, че бърка, той въпреки всичко ще спори, просто тъй като това е негов принцип. Винаги има лично мнение по всеки въпрос, даже и по този, в който Овенът е едва осведомен. Резките талази на експанзия и офанзивите от неприятно въодушевление са украсата на този знак. Вярно е, че той се отклонява от пътя толкоз бързо, колкото може да мигне.

Телец

Телецът има вяра, че може да направи всичко, което изиска, и в случай че е по този начин, тогава за какво да позволява взаимни отстъпки? Той постоянно е удовлетворен от себе си. Дори в случаите, когато като цяло няма с какво да се гордее. Телецът смята неразумната си непримиримост за твърдостта на характера на същинския човек, скъперничеството си приема за рационална стопанска система, а неговата податливост към скептицизъм – като реалистично разбиране на света.

Близнаци

Никой зодиакален знак няма подобен подарък, който да обърне всичко с главата надолу като Близнаците. Няма да се отегчите от тях, само че към този момент на втората седмица на интензивна връзка ще се усетите като спринтьор измежду тях, безнадеждно изоставащи от останалите и измъчвани до гибел. Ако сте в положение да изтърпите Близнаците и тяхната поразителна податливост към непрекъсната смяна (като се има поради, че самите вие не сте Близнаци), тогава би трябвало да издигнете монумент. Излизат тук и там, обичат да се подиграват. Бъдещето с тях е повече от безнадеждно, само че сегашното им е занимателно. Верността на Близнаците в под въпрос, до момента в който се обърнете и те към този момент флиртуват с приятелката ви.

Рак

Този отегчен и бягащ мъж търси във всяко момиче продължение на майка си и в случай че открие идеала си, сигурно ще се опита да се ожени. Ракът е знак, който интензивно държи на фамилното огнище и уют – нищо чудно да отблъсне жена си с неговите безконечни искания за вярно измиване на чиниите, хранене на обичаната ви котка и подготвяне на омлет. Бракът с рака ще унищожи младостта ви.

Лъв

Зациклил в личната си персона, Лъвът не вижда никого към себе си, с изключение на себе си. Е, с изключение на тези, които му се възхищават. Той е нахален и счита, че е прекомерно великодушен, с цел да помни недоволства и обещания. Кралският му облик обича да харчи пари, да води празничен живот и да се обкръжава с красиви девойки. Безумно ревностен, жарък и сензитивен. Самият той не понася ревността, защото не може даже да признае концепцията, че някой може да го счита за своя благосъстоятелност. Винаги би трябвало да имате поради, че в случай че ненадейно отложите срещата си с него за различен ден заради нуждата да посетите болната си вуйна, може да бъде смъртно афектиран. Какво толкоз, това е просто вуйна ви?

Дева

Този знак е ужасяващ буквоядец. Той ще ви нервира с дреболиите и забележките си. Девата ще мърмори, че има доста холестерол в маслото, а пърженото е доста неприятно за стомаха. Мързелив до безобразност, този мъж се счита за работлив, защото от време на време се люлее, до момента в който не прави нищо. Вълнува се много заради мощните си страсти, доста е внимателен в любовта.

Везни

Везните са мнителни, потайни и прикрити. Те са раздразнителни и могат да се разгневят, в случай че нещата не вървят, както биха желали. Те сами измислят разнообразни несъществуващи проблеми и по-късно ги вземат решение дълго време. Имат доста другари, само че съвсем никой не им има вяра.

Скорпион

Противният, претенциозен и злопаметен Скорпион постоянно е нервиран, в случай че нещо не се прави по метода, по който мисли, че е вярно. Постоянните му приказки и тъмен взор, са способни съвсем да ви срутен до земята и ще подлудят всеки. А когато това насекомо стартира да ревнува, никой няма да го открие. Той не брои парите, само че си спомня какъв брой доста пъти са забравяли да се зарадват на неговия подарък.

Стрелец

Този знак не лъже. Но единствено тъй като неговата същина ненавижда лъжите. Не лъже, даже когато споделя истината по несъответствуващ метод. Ако ви упрекна в неистина, очаквайте неприятности. Стрелецът е мощно ревностен. Дори присъщото му възприятие за комизъм не е в положение да компенсира минусите му.

Козирог

Козирогът безусловно не предстои на увещание. Дори и да е склонен с вас или вашите отзиви инцидентно да съответстват, той просто не желае да „ хвърля бисерите си на прасетата ”. Бъдете сигурни – в дълбините на душата той не се съмнява, че е прав. Козирогът се отегчава бързо, едвам устоя на шумни и занимателни празненства и като цяло може да бъде загубен за обществото, в случай че не правите просветителна работа с него. Въпреки това, с цел да го убедите, че изолацията е съвсем нереалистична алтернатива, внушете някаква концепция доста деликатно в Козирога, че това е негова лична мисъл. Козирогът е упорит, счита, че познава живота и по тази причина може да ви изяснява с часове по какъв начин да живеете и изключително по какъв начин да харчите пари. Ето за какво е по-добре да запазите дребните наслади за себе си по време на извършването на покупки.

Водолей

Водолеят обича да мечтае и да възнамерява грандиозни неща, само че неговата сила и самообладание рядко са задоволителни, с цел да стартира. Той ви дава обещание доста от всичко – и сега, до момента в който дава обещание, има вяра, че ще извърши проекта си – само че вие не му вярвайте! Думите му могат да бъдат много сладки, написа " Букварче ". По сериозните въпроси е по-добре да не разчитате на Водолея, още повече, че не трябва да се надявате да поставите отговорност за нещо върху мъжките му плещи. По-добре разчитайте най-вече на себе си.

Риби

Имате потребност от естествен мъж, който е убеден, твърдо стои на земята и не хвърчи на никое място в облаците? Е, на неверен адрес сте. Рибите живеят в личния си свят, в сходство със личните си закони, и вследствие на това безусловно не са приспособени към действителния живот. Рибите са деца по сърце, те са нерешителни, извънредно чувствителни и би трябвало непрестанно да се грижите за тях, в противоположен случай могат да изчезнат заради неналичието на автономия.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР