Може официално да е пролет, но Нова Англия и околността

...
Може официално да е пролет, но Нова Англия и околността
Коментари Харесай

Североизточната част на САЩ беше обсипана със смесица от вятър, дъжд, суграшица и обилен сняг през първия уикенд на пролетта

Може публично да е пролет, само че Нова Англия и покрайнината се борят със зимна композиция от време в района в събота с повече от фут сняг се чака в някои региони и дъжд, вятър и вероятни наводнения в южните региони и по крайбрежието.

В Мейн Националната метеорологична работа предизвести за подъл ден на пътешестване с увеличение на лед, който се образува навътре в брега, върху към този момент паднал сняг или суграшица.

По-навътре в сушата синоптиците плануват от един до два фута сняг в планините в западен Мейн и региони на север и в Уайт Маунтинс, съгласно Маура Кейси, водещ синоптик за метеорологичната работа, основана в Грей, Мейн.

западен и централен Масачузетс, преди да премине напълно към дъжд.

Най-силният дъжд е чака се в късния следобяд и вечерта, разпространявайки се в Кънектикът и западен и централен Масачузетс от 16 часа. до 19 часа локално време и през Роуд Айлънд и източен Масачузетс от 19:00 часа. до 22 часа локално време. Дъждът може да се задържи над Кейп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР