Може малко да се вдетиняваме с вълнението си покрай Космически

...
Може малко да се вдетиняваме с вълнението си покрай Космически
Коментари Харесай

Уволни ли Леброн Джеймс режисьора на Космически забивки 2

Може малко да се вдетиняваме с вълнението си около " Космически забивки 2 " , само че сме сигурни, че не сме единствените, които го вършат.
 Дон Чийдъл,
Супергерой на Marvel ще прави галактически забивки

Става вс епо-интересно

Преди дни стана ясно, че Дон Чийдъл ще прави компания на звездите от NBA - Леброн Джеймс, Антъни Дейвис, Деймиън Лилард, Клей Томпсън, Крис Пол, Даяна Таураси и Нека Огвумике .

Новите към кино лентата за тази седмица обаче не са завършили. Вчера, 17 юли, стана ясно, че Терънс Нанс , който трябваше да режисира " Космически забивки 2 ", е бил уволнен.
 Терънс Нанс

Терънс Нанс

Официално посочената причина е, че сред него и продуцентите (Warner Bros. и Райън Куглър) са зародили креативен несъгласия. Тези вести идват повече от две седмици откакто фотосите започнаха.

Продуцентите обаче не се бавят въобще с избора на заместител на Нанс. Според Deadline, режисьорското място ще бъде заето от Малкълм Д. Лий . Той е режисирал филми като Girls Trip (2017 г.) с Тифани Хадиш и Джейда Пинкет Смит и " Вечерно учебно заведение " (2018 г.) с Кевин Харт и още веднъж с присъединяване на Хадиш.
 Малкълм Д. Лий

Малкълм Д. Лий

В обществените мрежи почитателите на баскетбола побързаха да стартират с шегите, че в действителност Леброн Джеймс е уволнил Терънс Нанс. Шегите на гърба на Краля са подбудени от славата му, че обича да държи всичко под надзор - мениджъри, треньори, генерални шефове, а в тази ситуация и режисьори.

Никой не желае да играе с Леброн Джеймс

Защо звездите на баскетбола отхвърлят да се снимат в " Космически забивки 2 "

Надяваме се, че тази промяна ще бъде за положително и няма да има повече разтърсвания. Все отново към кино лентата има немалки упования. Ще напомним единствено, че през 1996 година " Космически забивки " с Майкъл Джордан завоюва 230 милиона $ в международния бокс офис. Очакваме " Космически забивки 2 " по кината през юли 2021 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР