Може ли страстта в една връзка да зависи от зодиакалния

...
Може ли страстта в една връзка да зависи от зодиакалния
Коментари Харесай

Какъв любовник сте според вашата зодия?

Може ли пристрастеността в една връзка да зависи от зодиакалния знак? Разберете какъв ухажор сте съгласно вашата зодия.

Овен

Овенът обича любовните завършения. Той сигурно не е типичният романтик. Със своя извънреден сексапил и привлекателна персона той нормално работи като поробител. Овенът е доста буен, само че е припрян и ненавижда да изпада в рутина. За да го запазите за по-дълго, би трябвало непрестанно да предоставяте нови тласъци и да търсите нови места за любовни игри.

Телец

Зодия Телец има голям характер. Той е постоянно подготвен и неутолим, а в това време е един от най-хубавите любовници в целия хороскоп. Забравете за бързите темпове. Телецът е същински обожател на любовната игра – дълга и изпълнена с деликатност. Той е по едно и също време прочувствен и правилен и като един от дребното представители на зодиите не разделя любовта от секса. Телецът е удобен и виновен ухажор, който постоянно се грижи за подобаващите условия за любовен екстаз и мисли за удоволствието на другия.

Близнаци

Непредсказуемият, леко вманиачен, Близнак не е естествено завързан към един човек за по-дълго. За да се борите за благоволението им, би трябвало да споделяте техните пристрастености, да сте интелигентни, спонтанни и да имате възприятие за комизъм. Близнаците обичат да флиртуват и съблазняват. Те обичат опитите.

Рак

Срамежливият и много интровертен Рак е вид нелечим романтик и идеалист. Той изпитва почитание към любовта, макар че е много загадъчен и е мъчно да получи това, което желае в спалнята. Невероятната му вътрешен глас обаче го кара да знае чудесно по какъв начин да зарадва половинката си. Ракът може да се завоюва с самообладание и спокоен манталитет.

Лъв

Лъвът е страховит ухажор. Ежедневно той е подготвен, убеден и обича да бъде в светлината на прожекторите, той също е звезда в спалнята. Той не е от нежните любовници – обича опитите и не играе сантиментална любовна игра. Той цени еднообразно секса и обичта, гарантирайки дълга и буйна връзка, в случай че, несъмнено, отсрещната страна не е обезпокоена от неговата суетност и властност.

Дева

С Девата можете да усетите целия й свят. Тя е извънредно всеотдайна, подредена и уравновесена. Но под тази спокойна черупка се крие необуздана страст. Въпреки че Девата е надалеч от огнената природа на Овен или Телец, нейният сътрудник няма да се оплаче от досада. Ако самият той прояви повече самодейност, ще сътвори сполучлива връзка с Девата както в прочувствен, по този начин и в полов проект. Когато съблазнявате тази зодия, не забравяйте за безупречния външен тип, обноски и елегантна форма на флирт.

Везни

Покровителят на Везните е съблазнителната планета Венера. Везните са уравновесени и постоянно се стремят към естетика, макар че постоянно са разкъсвани от спорни страсти. Той е лоялен ухажор, който може да извърши всички прищявки на отсрещната страна. Нежността на зодия Везни ги кара да ценят високо сантименталните вечери и разходки. Везните изискват доста самообладание и внимание, само че когато се осмелят да се влюбят, ще дадат всичко от себе си с ненаситност.

Скорпион

Зодия Скорпион, обгрижван от тайнствения Плутон, е избухлива примес от пристрастеност, ревнивост и лоялност. Уникален, скотски магнетизъм, мощна воля и неизчерпаема сила вършат Скорпиона изискан ухажор, който е по едно и също време буен, избухлив, сантиментален и прочувствен. Той постоянно е лакомец във връзка с секса, искайки да вземе колкото се може повече за себе си. Той е сложен за угаждане, само че в случай че го извършите, ще имате разгорещен и правилен сътрудник до себе си.

Стрелец

Стрелецът е извънредно разкрепостена зодия, която с подготвеност се впуска в голям брой романи. Обича всевъзможни креватни игри, изключително ексцентричните, и бяга, щом има сянка на досада. Той е безконечен млад мъж, който преследва удоволствията на живота и се намира отлично в ролята на ухажор. Т

Козирог

Интровертният Козирог, като съвършената съпротива на своя предходник, лишава доста време, с цел да се отпусне до дъно с индивида, спечелил благоволението му. Липсата на огън в спалнята го компенсира с преданост и отговорност. Той ще разкрие и осъществя своите еротични мечти единствено в непрекъсната връзка, където ще се усеща сигурен и оценен.

Водолей

Благородният и идеалистичен Водолей е ухажор, който с помощта на интуицията си може да усети идеално желанията и темперамента на евентуалната си половинка. Благодарение на това той нормално основава щастливи връзки, а неговият характер прави секса постоянно мистериозно и бясно премеждие за половинката му. Той обича секс играчките и всевъзможни способи да достави на себе си и колегата си ново измерение на удоволствието.

Риби

Рибите са родени романтици. Тяхната битова сензитивност, любов и деликатност проникват и в половия живот. Обичат всевъзможни милувки, а извънредно пробудената им вътрешен глас им разрешава да усетят и изпълнят желанията на другия. В една връзка те са извънредно отдадени на колегата си и когато той споделя пристрастеностите му и му дава отговор интелектуално, това сигурно ще се трансформира в страховит секс.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР