Може ли СОС да вземе решение за 48 часа в

...
Може ли СОС да вземе решение за 48 часа в
Коментари Харесай

Наглото поведение на ГЕРБ продължава и става все по-безпардонно в столичния общински съвет

Може ли СОС да вземе решение за 48 часа в прорез с правилника си? Може, по какъв начин да не може.
🤬 Наглото държание на ГЕРБ продължава и става все по-безпардонно в столичния общински съвет.

Кой и по какъв начин би трябвало да реши бъдещето на РУМ Черни връх? Според ръководителя на СОС (който очевидно е засилил конференциите и обществените изяви), това би трябвало да се случи в границите на 48 часа, посредством спомагателна точка импортирана през днешния ден, с цел да бъде гласувана на следващия ден в комисия и други ден на съвещание на СОС.
Готино а!

Вчера, дружно с Константин Павлов – кмет на регион Лозенец призовахме Георгиев да не прескача волята на жителите на регион Лозонец, техния мажоритарно определен кмет, само че през днешния ден разбираме, че несъмнено той е подхванал тъкмо това.

✅ А по какъв начин би трябвало да бъде?
Лозенец е един от най-презастроените квартали в София. Малкото останали публични пространства са извънредно скъпи. Всяко решение за публично пространство би трябвало да се взима след показване, разискване сред поданици, районна община, столична община, архитекти, антрополози, историци и всички други общности с интерес и експертиза към градската среда.

Премерени, разисквани, съгласувани и разяснени … все неща, които са непознати на безпардонните наглеци и бездарници унищожаващи капацитета на София повече от 10 години.
Иво Божков
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР