Може ли един призив към руснак да спре войната? Или

...
Може ли един призив към руснак да спре войната? Или
Коментари Харесай

Прати СМС или се обади на руснак с призив да спре войната

Може ли един апел към руснак да спре войната? Или милион? Ами 40 милиона? Според, да, това е един от методите да се осведомят жителите на Руската федерация за протичащото се в Украйна.

Техният уебсайт генерира инцидентен номер на един от 40-те милиона съветски мобилни номера в архива им.

" Докато бомби и ракети удрят украинските градове и селища, ни сме длъжни да се бием с путинските неистини и да доставим истината на руснаците. Тези хора, които от десетилетия лъжат, и лъжат за това, което в този момент се случва в Украйна. Наша отговорност и дълг е да поговорим с тях ", са първите думи на уеб страницата.

Екипът на организацията дава и препоръки по какъв начин да методите към диалога, като дефинира всеки присъединил се като доброволец към акцията.

Те са видно ориентирани към рускоговорящи и украинци - предлагат да се визиите, да опишете роднински или други връзки с Русия и Украйна, в случай че имате такива. Не се опитвайте да ги разубеждавате, а им задавайте въпроси - например " Защо западните медии да желаят да ви лъжат? " " Защо се страхувате да говорите? ". Проявете състрадание и слушайте, акцентира уеб сайтът.

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/Позвъни на русия.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 700 " height= " 454 " />

Има налице и инструкции по какъв начин да маскирате телефонния си номер.

Само руснаците могат да смъкват Путин, пишат те, само че зоват хората да беседват, а не да звънят на руснаци, с цел да ги заливат с ненавист и обвинявания.

Друг уебсайт - - е по-директен. В него може да генерирате СМС на инцидентен съветски номер, като има и прелиминарен образец на известие, който гласи:

" Уважаеми руснаци, вашите Средства за масова информация (Средства за всеобща информация) са цензурирани. Кремъл лъже. Разберете истината за Украйна в безплатния Интернет и в приложението Telegram. Време е да бъде свален диктаторът Путин! "

https://www.clubz.bg/uploads/2022/03/смс до русия.jpg " border= " 0 " alt= " " width= " 660 " height= " 440 " />

Сайтът предлага единствено номер и шаблонното известие, СМС-ът би трябвало да го изпратите от своя телефон.
Руски уеб сайтове: Украински спамери нападат със закани
В e изказана съветската позиция за СМС-ите. Според тях телефоните и обществените сметки на доста руснаци са " атакувани от украински спамери ".

" Съобщения със закани идват по СМС, в месинджъри и чатове летят проклятия, шокиращи фотоси и видеа. Атаката е прицелена в по-възрастното потомство. "

Руското Министерство на защитата пък се похвалило, че офанзивите са спаднали, откакто съветските сили са унищожили " 72-рия основен център за психически интервенции в Киев ". Руската психоложка Анна Девятка изяснява за най-възрастните:

" Подобни известия носят огромен стрес и удрят в самото сърце. Научете ги да изключват обществените мрежи, тъй като в този момент идва осведомителна война. Обяснете на своите близки, че, за жалост, такива известия има и не би трябвало да им обръщат никакво внимание. Това всичко е агитация ", твърди Девятка.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР