Може ли да познаете коя е тази актриса? Тя е

...
Може ли да познаете коя е тази актриса? Тя е
Коментари Харесай

Тя е словачка, станала популярна в Италия, а у нас е позната с ролята си на младата Коко Шанел

Може ли да познаете коя е тази актриса? Тя е известна у нас с ролята си на младата Коко Шанел от биографичния филм за френската фешън дизайнерка. Продукцията е италианска, като режисьор е Кристиан Дюгуей. Участват актьорите Шърли Маклейн, Барбора Бобулова, Оливие Ситрук, Валентина Лодовини, Сагамор Стевенин, Марине Делтерме и други. Днес Sofia24.bg ще ви опише за Барбора Бобулова. 

Тя е родена на 29 април през 1974 година в словашкия град Мартин. Бобулова е италианска актриса от словашки генезис. От 1995 година живее и работи най-вече в Италия. Обучавана е в Академията за театрални изкуства в Братислава, преди да се реалокира на Апенините. Тя прави дебюта си във кино лентата " Принц декор Хомбург ". Тази продукция е определена, с цел да показва Италия на филмовия фестивал в Кан през 1997 година. 

За работата си във кино лентата " Свещено сърце " от 2005 година тя печели премиите за най-хубава актриса на премиите David di Donatello и на Ciak d`oro, както и премията на публиката за най-хубава актриса на филмовия фестивал Flaiano в Пескара. През 2006 година тя получава Nastro Europeo на премиите " Сребърна лента " от Италианския народен профсъюз на филмовите публицисти. 

Тя взе участие още във филмите " Серум на суетата ", " Шах и мат ", " Мирка ", " Горката Лиза ", " Това е " и " Зелена пепел ". Американската телевизионна аудитория познава Бобулова от основната й роля във кино лентата " Любов и война ". Филмът е основан на книгата от 1971 година " Любов и война на Апенините " от Ерик Нюби. Той е сниман в Италия с присъединяване на Калъм Блу и както към този момент казахме - Барбора Бобулова.

Допълнителните телевизионни участия на актрисата включват италианските минисериали " Цитаделата ", " Войната свърши " и " Кръстоносци ". През 2008 година Бобулова си партнира с Шърли Маклейн в " Коко Шанел ". Барбора има две дъщери - Леа и Анита от асистент-режисьора Алесандро Казале.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР