Може ли да даряваш време и изкуство и така да

...
Може ли да даряваш време и изкуство и така да
Коментари Харесай

Fine Heroes - изкуство и активизъм променят света

Може ли да даряваш време и изкуство и по този начин да променяш света? Според основателите на платформите за доброволчество и активизъм посредством изкуство Fine Acts - освен че може, само че това осмисля живота. И трансформира света.

В новия епизод на аудио подкаста на Dir.bg " Trendy " Милена и Даниел беседват с Яна Бюрер Тавание-Кунчев и Павел Кунчев за техните благородни начинания, които вземат решение обществени проблеми. Как? Яна дава образец с интензивностите на разнообразни учени и жители, които са довели до парижкото съглашение за климата, а Павел - със глобите по отношение на огромен производител на коли в Германия.

Актуалният подтекст на диалога са рекордните температури по света, пожарите и наводненията на разнообразни места по света и в България.

 Снимка: iStock by Getty Images/Колаж: Петя Александрова, Dir.bg



Time Heroes e най-голямата доброволческа платформа в България, която свързва повече от 2 хиляди дела с разнообразни положителни хора, общо 80 хиляди.

Fine Acts, чието заглавие е съобразителна сплав сред понятието за изкуство " Fine Arts " и активизма пък сега работи по основаването на 50 разнообразни илюстрации на тематика " Глобални климатични проблеми ", дружно с световната платформа TED.

Важният въпрос, който и този подкаст слага е какво може да се направи в обстановката с климатичните промени на самостоятелно и на общностно равнище.

А вие какво мислите? Може ли концепцията на един човек да промени света или са нужни световни решения на политическо равнище?



Последвайте ни в: - -
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР