Може ли човек да бъде отстранен от работа заради чаша

...
Може ли човек да бъде отстранен от работа заради чаша
Коментари Харесай

Пилотите, които бяха приземени заради снимка с чаша кафе

Може ли човек да бъде отхвърлен от работа поради чаша кафе в офиса? Абсолютно - в случай че " офисът " е кокпит на пътнически аероплан, който лети с над 900 км/ч.

Двама водачи на индийската нискотарифна самолетна компания SpiceJet бяха " приземени " безсрочно, откакто тяхна фотография в обществените мрежи предизвика всеобщо неодобрение.

Снимката демонстрира по какъв начин елементарна чаша кафе за еднократна приложимост е сложена на сантиметри от лостоветe за ръководство и електронните сензори на полета.

Двамата водачи държат в ръцете си и сладкиша " гуджия ", който е обичаен за интервала на фестивала на цветовете Холи в Индия. Закуската на втория водач също е подпряна върху контролното табло в кабината.

Лицата на водачите не се виждат, само че индийският авиационен регулатор разпореди на SpiceJet да разпознава кои са те и да вземе ограничения поради нарушаването на разпоредбите за сигурност. Намесата на службата е довела до решение за краткотрайно освобождение от служба на двамата водачи, до момента в който се организира следствие по случая.

Държането на необезопасени течности в такава непосредственост със системата за ръководство на самолета съставлява риск за сигурността на полета, тъй като при разливането им може да се стигне до щета на електрониката и даже до прекъсване на моторите.

⁦⁩ ⁦⁩ ⁦⁩ ⁦⁩ ⁦⁩ ⁦⁩ ⁦⁩ ⁦⁩ Samosa and tea at 37000ft, cruising at 0.79M!Even horoscope cant save you if there is an emergency
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР