Може и да звучи странно, но Денят на влюбените, 14

...
Може и да звучи странно, но Денят на влюбените, 14
Коментари Харесай

Св. Валентин като равносметка: Бившият на Кобилкина станал монах, сексоложката не тъжи по миналото

Може и да звучи необичайно, само че Денят на влюбените, 14 февруари, за някои хора си е ден на равносметка. Тя, несъмнено, касае персоналния живот и по-точно връзките. Такава равносметка си направи и най-известната ни сексоложка Наталия Кобилкина, която от близо година към този момент живее в английската столица Лондон дружно със брачна половинка си Такис и сина им Филип.

Виж още: Горещо и екзотично с Преслава! Певицата събира загар в Дубай, не пропуща подготовка и там

В обявата си за Св. Валентин Кобилкина признава, че сред 15-ата и 20-ата си годишнина не е имала постоянни връзки и от време на време се чувствала самотна. " Гадничко възприятие да бъдеш уединен и да търсеш във всеки мъж своя бъдещия мъж. Гадничко да се чувстваш незащитена и да усещаш, че всеки мъж може да претендира на теб като трофей ", написа тя. 

Виж още: Семейна покруса, мизерия и непредвиден гений: Тежката история на чаровната Прея

Днес Кобилкина е безапелационна в Instagram - и да може, не би върнала времето обратно. В изявление пък за сп. Ева признава нещо доста любопитно - някогашният ѝ брачен партньор се замонашил! " Наскоро се чух с предходния ми мъж, който ми сподели, че най-правилното решение е било да се разделим. Че е намерил себе си с помощта на мен, че вярно съм усетила, че фамилията не му е приоритет и че желае да живее като духовник. Той в този момент в действителност живее по този начин. Станал е нравствен преподавател и се занимава с молебствия ".

Виж още: Св. Валентин и известните BG двойки: Топли думи на обич, кавги и... бременност?

За връзката си с Такис пък признава, че е дал отговор на всичките ѝ условия за брачен партньор. " Бях си направила лист с качества на бащата на моето дете. Исках да е синеок, сингъл, без деца от предходни бракове, само че да желае да има от мен. Имаше и още доста други характерности ". Въпреки че е имала същински лист, е безапелационна - връзката ѝ с него е резултат от същинска обич. 

Виж още: Гала отпразнува рожден ден с сантиментален уикенд, Стефан трогна всички с думи

Кобилкина продължава да твърди, че мъжът би трябвало да е глава на фамилията във всеки един смисъл на думата, само че и продължава да провежда емблематичните си уебинари. Така стана ясно, че измежду нейните клиенти е не какъв да е, а поп-фолк певицата Диона. 

Изображение: https://www.instagram.com/nataliakobilkina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР