Може и да сме държава от 7 млн. души, но

...
Може и да сме държава от 7 млн. души, но
Коментари Харесай

Всички говореха за тях, а те изчезнаха! Какво се случва с Наталия Кобилкина, 100 Кила, Ина Гаярдо...

Може и да сме страна от 7 млн. души, само че би трябвало да си признаем, че родният шоубизнес е от богат, по-богат! Така се случи, че някои известни българи, макар че бяха на върха на славата преди години, през днешния ден като че ли са изчезнали от общественото пространство. Какво се случи с тях? Ето някои такива образци:

Виж още: Малка черна рокля... по български! Родните звезди, които изкривиха класиката по нашенски 

100 Кила

Имаше времена, в които рапърът беше неизменима част от утринни блокове и магазинни излъчвания, само че това се промени. 100 Кила и преди е признавал, че затварянето на заведенията му се е отразило съществено на работата. Последният му по-голям шлагер беше " Баница " с Иво Димчев, а триумфът на " Няма такава жена " няма изгледи да бъде скоро надскочен. Е, 100 Кила надалеч не е спрял да прави музика. Нещо повече - в последните седмици той влезе в новините с една супер готина самодейност. Той ще помогне на 19-годишната Татяна Иванова, която има всички шансове да бъде първата българка астронавт. 100 Кила е създател на фондацията " 100 слънца " и точно през нея ще финансира присъединяване на момичето в Космическата академия в Съединени американски щати. 

Глория Петкова

Преди време моделът, певица и актриса беше едно от най-споменаваните имена в родните таблоиди. Това се случи към присъединяване ѝ във VIP Brother. Но оттогава минаха цели 5 години (даже съвсем 6). През тези години Глория се омъжи, роди дете, върна се на сцената. В момента можете да я видите в една от по-въртяните телевизионни реклами, а през актуалната година пусна и нова ария, Glow. Иначе Глория развива сполучливо своя Instagram профил, като има малко над 15 хиляди почитатели. Тя е извънредно дейна там и е фаворитка на много родни марки. 

Виж още: Най-култовите БГ реплики от песни! От “Яката дупара ” до “водка с разтуха ” 

Наталия Кобилкина

Сексоложката до напълно скоро беше едно от най-популярните имена в родния шоубизнес, само че това се промени преди няколко години. Причината? Наталия към този момент е фамилна жена, с дете, а и най-много не живее в България. Въпреки това обаче тя продължава да се занимава с коучинг, като провежда постоянно уеб семинари, които не престават да се радват на огромен триумф.

Ина Гаярдо

Преди тъкмо година Криско показа новата звезда в своя лейбъл. Това беше Ина Гаярдо - екзотичното момиче с провокативната ария. Ина обиколи телевизионните студиа и надали имаше българин, който да не беше схванал за нейната история. Е, почти до там си и останахме. Ина към момента има една своя ария - " Бомба ". През миналото лято пусна и един mash up с гръцки песни, а по-рано се причисли към план на Торино и Пашата. Въпреки това обаче независимата ѝ кариера сякаш остана на назад във времето, а в обществените мрежи се набиваше на очи повече поради връзката си с коафьора Венелин Кондаков. 

Виж още: Тя стана милионер от OnlyFans, а гаджето ѝ оказа помощ да стане същински шлагер измежду мъжете

Антония Петрова

Само допреди няколко години Антония Петрова-Батинкова постоянно влизаше в светските рубрики на уеб сайтове и излъчвания. Причината за това бяха постоянните ѝ изяви в Instagram, където не спестяваше нито един подробност от живота си на фамилна жена с дете. Но, както постоянно се случва, когато с едно нещо се прекали, то губи много от своята стойност. А Антония Петрова има над 6000 изявления в Instagram. Иначе тя продължава да бъде фамилна дама, занимаваща се с бизнеса на мъжа си и грижовна майка, отдадена на развъждането на сина им Благовест.

Изображение: https://www.instagram.com/inagallardo_adamand/
https://www.instagram.com/antonia_petrova_batinkova/
https://www.instagram.com/nataliakobilkina/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР