Може и да си мислим, че отношенията ни със свекървите

...
Може и да си мислим, че отношенията ни със свекървите
Коментари Харесай

„Забраних на свекърва ми да идва у нас, след като чух какво каза тайно на съпруга ми“

Може и да си мислим, че връзките ни със свекървите ни са допустимо най-„ гладки “, до момента в който един дребен миг не обърне всичко с главата надолу. Точно това се случи с жена, която чу свекърва си да приказва нещо невъобразимо зад тила й. Анджи взе решение да не я пуска в къщата си от този ден нататък и изиска съвет от приятелите си в обществените мрежи дали е постъпила правилно.

„ Миналата вечер поканихме на вечеря свекъра ми, свекървата и 29-годишния ми зет, който към момента е ерген. Тя ми направи комплимент за хубавата вечеря, която бях приготвила за фамилията и всичко беше ужасно, до момента в който не я чух да приказва скрито със брачна половинка ми.

За мое най-голямо удивление тя му сподели: „ Трябва да кажеш на жена си да спре да носи толкоз разголени облекла пред брат ти. Той е самостоятелен и не й приляга да демонстрира толкоз кожа пред очите му. “

Ядосах се, само че взех решение да запазя успокоение и да продължа вечерта, като че ли нищо не се е случило. Вярвам, че мога да нося каквото си желая, изключително в дома си. Носех елегантни пола и топ; не съм отговорна, че имам по-големи гърди и повечко извивки.

Когато си потеглиха, аз се изправих против брачна половинка си, като му споделих, че към този момент не се усещам удобно майка му да идва в дома ни, откакто чух какво сподели. Казах му, че съм зряла жена и отхвърлям да бъда следена по този метод. Какво мислите за реакцията ми? Прекалих ли? “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР