Може и да се преместиха в Америка в опит да

...
Може и да се преместиха в Америка в опит да
Коментари Харесай

Готвят ли се за промяна Хари и Меган

Може и да се реалокираха в Америка в опит да го избегнат, само че ползата към принц Хари и Меган Маркъл не е кой знае какъв брой намалял. Особено когато основават мотиви да се приказва за тях - пропаднала договорка със Spotify беше тъкмо подобен.
 Принц Хари, Меган Маркъл и изказванията, че двойката е разграничена
Разделени ли са Хари и Меган

Двойката е изправена пред компликации

Междувременно се заприказва, че не са в блестящи връзки и даже е евентуално да се разделят. За момента това се оказват изказвания само за жълти издания, а Хари и Меган даже не сметнаха за нужно да ги опровергаят.

Затова пък явно възнамеряват смяна в живота си, която ще засегне както тях, по този начин и децата им Арчи и Лилибет. Семейството обожава живота си в Монтесито, само че се " усеща малко изолирано и надалеч от града ", споделя източник на US Weekly.

Затова Хари и Меган към този момент за почнали да търсят парцел по покрай Лос Анджелис, с който за заменят вилата с 15 стаи, която населяват в Монтесито. Най-вероятно двамата са се ориентирали към Малибу, където са видяни да преглеждат домове.

Подобен избор има редица прерогативи за семейство Съсекс. Първо, която при започване на тази година има контракт с компанията за насърчаване на гении William Morris Endeavour, ще може по-лесно да развива бизнес начинанията си.
 Меган Маркъл към този момент има контракт с организацията на звездите William Morris Endeavor
Нищо не може да спре Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс с следващ професионален триумф

Второ по този начин ще са по-близо до майка й Дория Рагланд, която живее в Лос Анджелис. Третият фактор е прочувствен - съгласно някогашния помощник на принцеса Даяна Пол Бърел, тя е възнамерявала да се реалокира в Съединени американски щати и, по-конкретно, тъкмо в Малибу. Според нея децата й принц Уилям и принц Хари са щели да бъдат щастливи да прекарват по няколко месеца в годината в Калифорния.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР