Може и да представим на ГЕРБ предложението си за проекто-кабинет.

...
Може и да представим на ГЕРБ предложението си за проекто-кабинет.
Коментари Харесай

Денков: Може и да представим на ГЕРБ предложението си за проекто-кабинет

Може и да представим на ГЕРБ предлагането си за проекто-кабинет. Това заяви през днешния ден проф. Николай Денков. 

На лидерската среща сред двете най-големи обединения, извършена през вчерашния ден, Бойко Борисов изиска от ПП-ДБ да покажат концепцията си за кабинет, в случай че държавно управление с първия мандат не се направи.

" Нека първо минем през разискване в обединението. Има и плюсове и минуси на двата разновидността (експертен или политически да бъде кабинетът - бел.ред.). Има настройка, че може да предложим това, което бе разисквано през вчерашния ден. Но няма никаква подготвеност все още да се разискват имена. Аз не вземам участие в такива диалози ", сподели националният представител, представен от нюз.бг.

" Това, което ние ще създадем, е да подготвим управническа стратегия и да я обсъдим с другите. Разбира се, ще стартираме с ГЕРБ като най-голяма парламентарна група, с цел да забележим дали можем да получим съответната поддръжка. Ясно е, че гласуването върви в комплект - конструкция, състав на Министерски съвет и стратегия. Ако тръгнем към реализация на разновидността, който обсъдихме през вчерашния ден, това ще е програмата, която ще би трябвало да извършва Министерски съвет ", разяснява Денков, отново отхвърляйки сюжета за директна коалиция с партията на Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР